Ankara Valiliği'nden 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle Anıtkabir'de tören! Ankara Valiliği'nden 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle Anıtkabir'de tören! Ankara Valiliği, başkentte 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle anlamlı bir tören düzenledi, Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
Yenimahalle Belediyesi yeni Kız Öğrenci Yurdu inşaatı için temel atma töreni düzenleyecek! Yenimahalle Belediyesi yeni Kız Öğrenci Yurdu inşaatı için temel atma töreni düzenleyecek! Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar üzerinde çalışmaların devam ettiği kız yurdu projesi ile ilgi yeni gelişmeyi duyurdu. Başkan Yaşar yarın gerçekleşecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.
Ankara-Tatvan turistik treni bireysel bilet satışları başladı! Ankara-Tatvan turistik treni bireysel bilet satışları başladı! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Ankara-Tatvan turistik treni için bireysel satışlar bugün itibariyle başladı.
Başkent Mobil Market ucuz et satışı için ilçeleri gezmeye devam ediyor! Yeni adresler açıklandı Başkent Mobil Market ucuz et satışı için ilçeleri gezmeye devam ediyor! Yeni adresler açıklandı Ramazan ayında vatandaşların ucuz bir şekilde alışverişi gerçekleştirebilmesi adına ABB tarafından Ankara'nın uzak ilçelerine giden Mobil Market satışlarını sürdürüyor. bir Mobil Marketlerin yeni adresleri belli oldu.
Başkentte yumruklu kavga! Polisi görüp kaçtılar Başkentte yumruklu kavga! Polisi görüp kaçtılar Başkent Ankara'da, sokak ortasında iki grup arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya polis müdahale edince kavgaya karışanlar olay yerinden kaçtı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Çankırı, Kırşehir ve Kırıkkale Dernekleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Çankırı, Kırşehir ve Kırıkkale Dernekleri ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat Ercan ilçede faaliyet gösteren memleket derneklerini ziyaret ediyor. Bu kapsamda Başkan Ercan 3 şehrin derneği üyeleri ile buluştu.
Bu hafta Ankara'da hava nasıl olacak? Bu hafta Ankara'da hava nasıl olacak? Yeni bir haftanın başlamasının ardından vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında havanın hafta genelinde nasıl olacağı sorusu yer aldı.
Vali Şahin'den Ankara açıklaması! Birçok medeniyetin izlerini taşıyor Vali Şahin'den Ankara açıklaması! Birçok medeniyetin izlerini taşıyor Ankara Valisi Vasip Şahin bugün katılım sağladığı "Ankara Ahi Cumhuriyeti’nden Türkiye Cumhuriyeti’ne 100 Yılda Başkent Ankara” konulu panelde önemli açıklamalara yer verdi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziler, Şehit Yakınları, Dul ve Yetimlere özel dernek binası! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Gaziler, Şehit Yakınları, Dul ve Yetimlere özel dernek binası! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi.
Yenimahalle Belediyesi, Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde yapılacak yenilikleri duyurdu! Yenimahalle Belediyesi, Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde yapılacak yenilikleri duyurdu! Bugün Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından yapılan sosyal medya paylaşımına göre Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek olan yenilikleri duyurdu.
Ankara Valisi Şahin'den, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı! Ankara Valisi Şahin'den, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi mesajı! 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi olması nedeni ile bugün Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından yıldönümü adına mesaj yayımlandı.
Ankara'da iki tırda 28 milyon 750 bin lira değerindeki 29 ton kaçak tütün ele geçirildi! Ankara'da iki tırda 28 milyon 750 bin lira değerindeki 29 ton kaçak tütün ele geçirildi! Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda Ankara'nın Bala ilçesinde 29 ton kaçak tütün ele geçirildi.