Ankara'da inşaat halindeki bina çöktü! 2'si ağır 6 kişi yaralandı Ankara'da inşaat halindeki bina çöktü! 2'si ağır 6 kişi yaralandı Ankara'nın Keçiören ilçesinde çalışmaların devam ettiği bir inşaatta çökme meydana geldiği bildirildi. Söz konusu çökme sonucu yaralıların olduğu öğrenildi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi! ABB Başkanı Mansur Yavaş pazarcı esnafı ile bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İftar organizasyonları ile farklı mesleklerden insanlar ile bir araya geliyor. Başkan Yavaş son olarak Ankaralı pazarcılar ile iftar yemeği yedi.
Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Çanakkale şehitleri anıldı Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Çanakkale şehitleri anıldı Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yer alan Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Çanakkale şehitleri için bir program düzenlendi. Programa geniş bir katılım olduğu bildirildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit ailelerini ziyaret etti Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Sincan ilçesinde de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Zaferin kutlanıldığı ve şehitlerin anıldığı Sincan'da ilçe belediye başkanı Murat Ercan'da şehit ailelerini ziyaret etti.
ABB Başkanı Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş, OTONOMİ esnafıyla bir araya geldi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Akyurt Belediye Başkan Adayı Filiz Geygel ile birlikte Ankara OTONOMİ esnafına ziyaret gerçekleştirdi.
Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı Sincan Belediyesi duyurdu! Meslek lisesi staj başvuruları bugün başladı Geçtiğimiz ay Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda Meslek lisesi öğrencileri için stajyer alımlarının yapılacağı belirtilmişti. Bu açıklamaların ardından başvuruların bugün başladığı ifade edildi.
Yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak! Yarın Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak! Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bugün yapılan açıklamalara göre Ankara'da yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı ifade edildi.
Ankara’da 6 kişiyi yaralayan 16 yaşındaki çocuk tutuklanarak cezaevine gönderildi! Ankara’da 6 kişiyi yaralayan 16 yaşındaki çocuk tutuklanarak cezaevine gönderildi! Dün Ankara'da yaşanan olayda 16 yaşındaki bir çocuk taksi durağına yaptığı saldırı sonucunda 6 kişiyi yaralamıştı. Olayın ardından bugün tutuklanarak cezaevine gönderildiği ifade edildi.
Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılış töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Bugün Keçiören'de açılışı gerçekleştirilen Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılım sağlayarak önemli açıklamalarda bulundu.
Çanakkale Şehitleri Ankara'da düzenlenen tören ile anıldı Çanakkale Şehitleri Ankara'da düzenlenen tören ile anıldı Çanakkale Savaşı'nın 109. yıl dönümü dolayısıyla yurt genelinde anma etkinlikleri düzenlendi. Ankara'da da Cebeci Askeri Şehitliği tören düzenlenen yerlerden birisi oldu.
ABB Polatlı içme suyu hattının açılış tarihini duyurdu! ABB Polatlı içme suyu hattının açılış tarihini duyurdu! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından uzun bir süredir su sıkıntısı çeken Polatlı'ya içme suyu hattı yapılması için çalışmalar başlatılmıştı. Yapılan çalışmalarda sona gelindi ve ABB açılış tarihini paylaştı.
Ankaralı çocukların geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı eserlerin yer aldığı sergi ziyarete açıldı Ankaralı çocukların geri dönüşüm malzemelerinden yaptığı eserlerin yer aldığı sergi ziyarete açıldı Ankara'da küçük yaştaki çocuklar anlamlı serginin açılmasını sağladı. Başkentli çocuklar geri dönüşüm malzemelerinden hayal güçlerine göre eserler üretti. Üretilen eserlerden sergi açıldı.