Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi sporda başarı kazanmayı sürdürüyor Kahramankazan'ın sporcuları yer aldıkları branşlarda kulüplerini ve belediye yönetimini memnun eden sonuçlar alıyor. Elde edilen başarılar Kahramankazan Belediyesinin spora ve sporcuya yaptığı yatırımın önemini gözler önüne seriyor.
Polatlı’da halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren zanlı tutuklandı Polatlı’da halı çırpma kavgasında komşusunu öldüren zanlı tutuklandı Ankara’nın Polatlı ilçesinde 29 Eylül’de çıkan halı çırpma kavgasında komşusunu öldürdüğü ve eşini de yaraladığı öne sürülen H.K ve eşi M.K’nın emniyetteki işlemleri sona erdi.
Etimesgut Belediyesi Emekliler Tiyatrosu için çalışmalara başladı Etimesgut Belediyesi Emekliler Tiyatrosu için çalışmalara başladı Erdal Beşikçioğlu'nun başkanlık koltuğuna oturması ile birlikte tiyatro ağırlıklı çalışmaların hız kazandığı Etimesgut'ta yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Beşikçioğlu'nun seçim sonrası vaatlerinden olan emekliler tiyatrosu ile ilgili başvuran isimlerle bir araya gelindi.
Ankara’da Deprem Dirençli Yapılaşma Zirvesi düzenlendi Ankara’da Deprem Dirençli Yapılaşma Zirvesi düzenlendi Türkiye’nin deprem gerçeği hiçbir zaman göz ardı edilmiyor. Bu kapsamda Ankara’da düzenlenen Deprem Dirençli Yapılaşma Zirvesi’ne katılan OSBÜK Başkanı Kütükcü önemli açıklamalarda bulundu.
Mamak Belediyesi organik gübre üreterek ekosisteme katkı sağladı Mamak Belediyesi organik gübre üreterek ekosisteme katkı sağladı Topraklarının verimliliği ile ön plana çıkan Türkiye'de tarım yapmak kadar bunu sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmek ön plana çıkıyor. Bu konuda Mamak Belediyesi kompost işlemi ile ürettiği gübreler ile tarıma katkı sağlıyor.
Ankara Kent Konseyi şehirdeki sahipsiz sokak hayvanları için çalıştay düzenleyecek Ankara Kent Konseyinden sahipsiz sokak hayvanları için çalıştay kararı Başkentte günlük hayattaki sorun ve ihtiyaçları ortak akılla çözüme kavuşturma ilkesi kapsamında hareket eden Ankara Kent Konseyi önümüzdeki günlerde sokak hayvanları konusunu ele alacak.
Keçiören Belediyesi'nden altyapı seferberliği Keçiören Belediyesi'nden altyapı seferberliği Keçiören Belediyesi tarafından altyapı çalışmaları hızlandırıldı. Keçiören'de vatandaşların konfor ve güveni için ekipler çalışmalarına devam ediyor.
Ankara Nallıhan’da sağanak yağış hayatı felç etti Ankara Nallıhan’da sağanak yağış hayatı felç etti Meteoroloji’nin uyarılarına göre bugün Ankara’da etkili olması beklenen sağanak yağış öğle saatlerinde Nallıhan’da etkisini gösterdi.
Ankara'da kış başlıyor! MGM'den kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Ankara'da kış başlıyor! MGM'den kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Başkentlileri uyardı. Aktarılan son habere göre bugün öğle saatlerinden itibaren akşam saatlerine kadar başta Ankara olmak üzere iç kesimlerde etkili sağanak yağışın beklendiği ifade edildi.
Kahramankazan Belediyesi’nden Engelsiz Kafe hizmeti Kahramankazan Belediyesi’nden Engelsiz Kafe hizmeti Kahramankazan Belediyesi, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Engelsiz Kafe hizmetinin detaylarını duyurdu. Sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arasında açık olacak kafeye ilişkin detaylar beli oldu.
Başkan Yakup Odabaşı Gölbaşılı vatandaşlarla buluştu Başkan Yakup Odabaşı Gölbaşılı vatandaşlarla buluştu Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Tepeyurt Mahallesi’nde yapılması planlanan imar planı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Odabaşı onların talep ve görüşlerini dinledi.
Başkan Yavaş, Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj görüntülerini paylaştı Başkan Yavaş, Ankara'da yürüyen merdivenlere sabotaj görüntülerini paylaştı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'da sık sık şikayet konusu olan arızalı yürüyen merdivenler konusunda sabotaj görüntülerini paylaştı. Yasal işlem başlatacaklarını duyurdu.