ABB Başkanı Mansur Yavaş engelli vatandaşları özel araçlar ile oy kullanmaya götüreceklerini açıkladı ABB Başkanı Mansur Yavaş engelli vatandaşları özel araçlar ile oy kullanmaya götüreceklerini açıkladı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında önemli bir harekete imza attı. Yapılan açıklamada yatalak ve engelli vatandaşları istemeleri durumunda oy kullanacakları yere götürme hizmeti sunulacağı bildirildi.
Gazi Üniversitesi Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı Gazi Üniversitesi Bükreş Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile iş birliği protokolü imzaladı Ankara'da bulunan ve Türkiye'nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Gazi Üniversitesi uluslararası anlamda önemli bir iş birliğine gitti. Gazi Üniversitesi Romanya'nın başkenti Bükreş'te bulunan Politeknik Ulusal Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile anlaşma imzaladıklarını açıkladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eğitim kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eğitim kalitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi Ankara'ya şehir dışından gelen kız öğrencileri konaklama bulma konusunda rahatlatma amacıyla yapılacak yurt inşaatının temel atma töreni gerçekleştirildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar törende öğrencilerin eğitimi konusundaki hassasiyetini ifade etti.
Kızılcahamam'da nesli tükenme tehlikesinde olan kara akbabalarının popülasyonu artıyor! Kızılcahamam'da nesli tükenme tehlikesinde olan kara akbabalarının popülasyonu artıyor! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bulunan Soğuksu Milli Parkı’nda, nesli tükenme tehlikesi altında olan kara akbabaların popülasyonunda artış gözlemlenmeye devam ediyor.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu! Ankara -Elmadağ tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu duyurdu! Ankara - Elmadağ tren seferleri başlıyor Ankara'dan bir çok tren seferlerinin başlama noktası olmasından dolayı sahip olduğu avantaj ile ön plana çıkıyor. Ankara'da şehirler arası tren seyahatleri olduğu kadar şehir içi tren seferlerine dair yeni çalışmalar yapılıyor.
Ali Yerlikaya duyurdu! 7 ilde eş zamanlı Mahzen 15 Operasyonu düzenlendi Ali Yerlikaya duyurdu! 7 ilde eş zamanlı Mahzen 15 Operasyonu düzenlendi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sabah saatlerinde Türkiye'nin 7 farklı şehrinde bir operasyon düzenlendiğini açıkladı. Eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda Çetinler adlı suç örgütünün çökertildiği bilgisi paylaşıldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçeye yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklarını duyurdu Ankara'nın Sincan ilçesinde belediye tarafından inşaatı tamamlanan hizmet alanlarına bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı Murat Ercan detayları paylaştı.
Ankara Polatlı'da içme suyu hattı açılış töreni gerçekleştirildi! Ankara Polatlı'da içme suyu hattı açılış töreni gerçekleştirildi! Bugün, daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından duyurulan Polatlı'da içme suyu hattı açılış töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleştirildi.
Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı Ankara Altındağ'da kontrolden çıkan otomobil takla attı! 1 yaralı Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda bir otomobilin kontrolden çıkması sonucunda takla attığı belirtildi. Bunun sonucunda ise 1 kişi yaralandı.
Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu! Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu! Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen iftarda huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için Uygulama Evi! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden otizmli bireyler için Uygulama Evi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından otizmli bireylerin ve ailelerinin hayatını kolaylaştıracak Uygulama Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Ankara'da düzenlenen narkotik operasyonunda yakalanan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı çıktı! Ankara'da düzenlenen narkotik operasyonunda yakalanan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı çıktı! Bugün Ankara'da gerçekleştirilen narkotik operasyonunda yakalanan zehir tacirlerinin çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.