Altındağ'daki depo yangını kontrol altına alındı! Altındağ'daki depo yangını kontrol altına alındı! Ankara'nın Altındağ ilçesinde, sabah saatlerinde bir depoda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.
Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi Gazi Üniversitesi Rektörü Musa Yıldız TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil ile bir araya geldi Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, üniversite bünyesinde yer alan akademisyenler ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretler düzenliyor. Rektör Yıldız son olarak TUSAŞ'a bir ziyaret gerçekleştirdi.
Pursaklar Belediyesi geri dönüşüme katkı sağlamaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi geri dönüşüme katkı sağlamaya devam ediyor! Pursaklar Belediyesi vatandaşların geri dönüşüm konusu hakkında daha fazla bilinçlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için son yıllarda çeşitli programlar hayata geçirildi.
Bakan Ersoy'un katılımıyla Ankara'da Tulumtaş Mağarası'nın açılışı gerçekleşti! Bakan Ersoy'un katılımıyla Ankara'da Tulumtaş Mağarası'nın açılışı gerçekleşti! Başkent Ankara'da, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da katılımıyla Tulumtaş Mağarası'nın açılışı gerçekleşti. Bakan Ersoy, açılışta açıklamalarda bulundu.
19 yıl hapis cezası alan firari kadın Ankara'da yakalandı 19 yıl hapis cezası alan firari kadın Ankara'da yakalandı Etimesgut ilçesinde yapılan operasyon sonucu bir şahıs yakayı ele verdi. Söz konusu suçlunun bir çok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.
Ankara'da 100 milyon dolarlık dolandırıcılık! Mağdurlar karı kocanın yakalanmasını istiyor Ankara'da 100 milyon dolarlık dolandırıcılık! Mağdurlar karı kocanın yakalanmasını istiyor Başkent Ankara'da tam 100 milyon dolarlık dolandırıcılık gerçekleşti. Binlerce kişi, yüksek kar vadeden şirkete yatırım yaptı, şirket sahibi karı koca tarafından dolandırıldı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Beypazarı'nın su sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı! ABB Başkanı Mansur Yavaş Beypazarı'nın su sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş memleketi olan ve uzun yıllar belediye başkanlığı görevini yürüttüğü Beypazarı'nda bir iftar yemeğine katıldı. ABB Başkanı Yavaş burada ilçede yaşanan su sıkıntına dair atacakları adımı açıkladı.
Ankara sitelerde yangın! Ankara sitelerde yangın! Ankara'da sabah saatlerinde büyük bir yangın çıktığı bildirildi. Söz konusu yangının Siteler sanayi bölgesinde çıktığı öğrenildi.
ABB Başkan adayınız kim? Şereflikoçhisar'da ilk kesintisiz anket ABB Başkan adayınız kim? Şereflikoçhisar'da ilk kesintisiz anket Yerel seçimler için sayılı günler kalırken başkent Ankara'da bir ilki Haber Ankara gerçekleştirdi. Şereflikoçhisar ilçesinde vatandaşa 'ABB Başkan adayınız kim?' diye soran Haber Ankara ekibinin sonuçları haberimizde...
Ankara'da beklenen kar yağışı başladı! Ankara'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji tarafından günler öncesinden duyurusu yapılan yağışlar gece saatlerinde başlamıştı. Yeni günde de devam eden kar yağışları etkisini sürdürüyor.
Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi! Sincan Belediyesi tarafından kreş öğretmenleri için iftar yemeği verildi! Sincan'da belediye tarafından hazırlan iftar programları devam ediyor. İlçe genelinde vatandaşlara yönelik iftar programları hazırlanarak onlar ile daha yakından ilgileniliyor.
Ankara Üniversitesi'nde, Özgür ve Açık Denizler Sempozyumu düzenlendi! Ankara Üniversitesi'nde, Özgür ve Açık Denizler Sempozyumu düzenlendi! Bugün Ankara Üniversitesi'nin Hukuk Fakültesinde Özgür ve Açık Denizler Sempozyumu gerçekleştirildi. Düzenlenen bu sempozyumda denizlerdeki açıklık ilkesinin önemi vurgulandı.