ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı ABB 'nin uygun fiyatlı et satışına yoğun ilgi! 11 günde 59 ton et satıldı Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı başlamadan önce uygun fiyatlı et satışı yapacağını duyurmuştu. Başkent Market ve Mobil Marketler aracılığı ile yapılan satışlar 11 gündür kesintisiz devam ediyor.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması noter huzurunda gerçekleşti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının ataması noter huzurunda gerçekleşti! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda, bugün noter huzurunda tam 591 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının kamu kurumlarına ataması gerçekleştirildi.
Altındağ'daki torna ve mobilya atölyesindeki yangına müdahale sürüyor! Altındağ'daki torna ve mobilya atölyesindeki yangına müdahale sürüyor! Altındağ'da bulunan torna ve mobilya atölyesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi ile Ankara'ya özgü hayvanları koruma altına alıyor Pursaklar Belediyesi Endemik Vadi ile Ankara'ya özgü hayvanları koruma altına alıyor 2021 yılında Pursaklar'da belediye tarafından hayata geçirilen Endemik Vadi şehrin bir çok noktasından ziyaretçiyi ağırlamaya devam ediyor. Endemik Vadide ayrıca Ankara ile özdeşleşen canlılara yönelik çalışmalarda yürütülüyor.
İddia! Polatlı'da biyogaz enerji üreten firmalar, atıklarını tarlaya döküyor İddia! Polatlı'da biyogaz enerji üreten firmalar, atıklarını tarlaya döküyor Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşayan köylülerin iddiasına göre, ilçedeki biyogaz enerji üreten firmalar, atıklarını tarlaya döküyor ve çevre felaketine neden oluyor.
ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam'da konuştu! Mansur Yavaş belediyeciliği emsal olacak ABB Başkanı Yavaş Kızılcahamam'da konuştu! Mansur Yavaş belediyeciliği emsal olacak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından merkeze uzak ilçelerin bir birbiri ile ulaşımları konusunda sorun yaşamamaları adına harekete geçildiğini duyurdu. Başkan Yavaş yapılacak asfalt çalışması hakkında bilgiler verdi.
Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı Başkentte korkutan yangın! Torna ve mobilya atölyesi alev aldı Başkent Ankara'da bir torna ve mobilya atölyesinde yangın çıktı. Gri dumanlar gökyüzünü kaplarken itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
Ankara Valiliği açıkladı! Son bir haftada 1125 kişi yakalandı Ankara Valiliği açıkladı! Son bir haftada 1125 kişi yakalandı Ankara'da devam eden aranan şahısları yakalama çalışmalarında haftalık olarak veriler paylaşılıyor. Bu kapsamda Valilik, 15-21 Mart tarihlerini kapsayan yeni operasyon rakamlarını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.
Ankara'ya mart ayında kış geldi! MGM kar uyarısında bulundu Ankara'ya mart ayında kış geldi! MGM kar uyarısında bulundu Başkent Ankara'da dünden itibaren kar yağışı etkili olurken, kentin belli kesimleri de beyaza büründü. Mart ayında kışın yaşandığı şehir için MGM, kar yağışı uyarısında bulundu.
Hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Metin Çelik'in son paylaşımı duygulandırdı Hayatını kaybeden Ankaralı sanatçı Metin Çelik'in son paylaşımı duygulandırdı Dün akşam saatlerinde Kızılay'da karşıdan karşıya geçerken otobüs çarpması sonucu hayatını kaybeden Metin Çelik'in sevenleri acı haber ile yasa boğuldu. Çelik'in vefatının hemen öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar esnaflar ile iftar sofrasında bir araya geldi Yenimahalle ilçesinde esnaflar için iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe katılan Belediye Başkanı Fethi Yaşar ilçe esnaflarının yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.
Kızılay'da belediye otobüsünün çarptığı yerel sanatçı hayatını kaybetti! Kızılay'da belediye otobüsünün çarptığı yerel sanatçı hayatını kaybetti! Ankara Kızılay Meydanı'nda karşıdan karşıya geçmek isterken belediye otobüsünün çarptığı yerel sanatçının olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.