ABB Başkanı Yavaş'tan Turgut Altınok'a Londra'daki ev cevabı! Takas yapalım ABB Başkanı Yavaş'tan Turgut Altınok'a Londra'daki ev cevabı! Takas yapalım Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kendisi hakkında dile getirilen Londra'daki ev konusu hakkında konuştu. Başkan Yavaş rakibi Turgut Altınok'un iddialarına karşılık malları takas etme önerisinde bulundu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara için yeni yatırım açıklamaları geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara için yeni yatırım açıklamaları geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkent Millet Bahçesi'nde yaptığı açıklamada Ankara için planlanan yeni yatırımlardan bahsetti.
Ankara'da tefeci örgütüne Mahzen-18 operasyonu düzenlendi! Ankara'da tefeci örgütüne Mahzen-18 operasyonu düzenlendi! Son dönemlerde adı sıkça duyulan Mahzen operasyonları kapsamında sadece Ankara'da gerçekleşen bir operasyon bilgisi paylaşıldı. Başkentte yapılan operasyonun bir tefeci örgütüne ait olduğu bildirildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara Mitinginde önemli açıklamalar! 31 Mart yerel seçimleri kapsamında adayların çalışmaları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan da aday tanıtımları için miting düzenlemeye devam ediyor. Bu çerçevede bugün Ankara'da olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar geldi.
LGS ve YKS'ye girecek öğrencilere ABB'den diyabet sensörü desteği! LGS ve YKS'ye girecek öğrencilere ABB'den diyabet sensörü desteği! Ankara Büyükşehir Belediyesi yaklaşan sınavlar öncesi sağlık sıkıntısı çeken öğrencilere yönelik bir hizmet duyurusu yaptı. Yapılan duyuruda diyabet hastaları için destek programı başlatılacağı açıklandı.
Ankara'da gönüllü ramazan davulcuları ihtiyaç sahibi çocuklar için çalışıyor Ankara'da gönüllü ramazan davulcuları ihtiyaç sahibi çocuklar için çalışıyor Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Zübeyde Hanım mahallesine görev yapan iki gönüllü davulcu topladıkları bağışlar ile ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına bayramlık alıyor.
Atlı polis adaylarının eğitimleri Ankara'da devam ediyor Atlı polis adaylarının eğitimleri Ankara'da devam ediyor Özellikle kalabalık halinde gerçekleştirilen organizasyonlarda yer almaları ile bilinen atlı polislerin eğitimleri Ankara Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi tarafından yapılıyor. Eğitimi tamamlayan adaylar ülkenin dört bir yanında görev alıyor.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki gençler ile iftarda bir araya geldi Gençleri önemsediklerini ve onlara yönelik projeler hayata geçireceklerini ifade eden Veysel Tiryaki düzenlenen iftarda gençler ile buluştu. Altındağlı gençler seçim sonrasında kendileri için beklentileri dile getirdiler.
Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir? Başkent Millet Bahçesi nerede? Başkent Millet Bahçesi'ne araç metro otobüs dolmuş ile nasıl gidilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. Başkent Millet Bahçesi'ndeki miting öncesi hazırlıklar tamamlanırken vatandaşlar da Millet Bahçesinin nerede olduğunu ve nasıl gidildiğini sorgulamaya başladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ni ziyaret etti Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankaragücü ve Gençlerbirliği'ni ziyaret etti Başkan Fethi Yaşar Ankara'nın sembol ve köklü futbol takımları Ankaragücü ve Gençlerbirliği kulüp başkanları ile bir araya geldi. Başkan Yaşar iki takıma da başarılar diledi.
Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak? Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak? Son birkaç gündür yurt genelinde hava sıcaklıklarının düşmesinin ardından Ankara için de kar yağışı hakim olmaya başladı. Bunun sonucunda bu hafta sonu Ankara için havanın nasıl olacağı merak konusu haline geldi.
İhtiyaç sahipleri için Sincan Belediyesi'nden destek kartı imkanı! İhtiyaç sahipleri için Sincan Belediyesi'nden destek kartı imkanı! Ekonomik açıdan zorluklar yaşayan vatandaşlar için Sincan Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre destek kartı ile maddi imkanların sağlandığı ifade edildi.