ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi ABB Başkanı Yavaş şehit yakınları ve gaziler ile Gölbaşı'nda bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Gölbaşı ilçesinde bir iftar organizasyonuna katıldı. ABB Başkanı Yavaş kendisi ile aynı partide olmayan belediye başkanlarının kendilerine uzak durmalarından rahatsız olduğunu dile getirdi.
31 Mart Ankara'da oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve bitecek? 31 Mart Ankara'da oy verme işlemi saat kaçta başlayacak ve bitecek? Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. 34 siyasi partinin adayının yarışacağı seçimlerde, ülke genelinde 206 binden fazla sandık kurulacak. Bu çerçevede Ankara'da oy verme saatleri de merak edildi.
AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Engelli vatandaşlara özel projesini anlattı AK Parti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki Engelli vatandaşlara özel projesini anlattı Altındağ ilçesinin seçimi kazanması muhtemel isimleri arasında yer alan Veysel Tiryaki projelerini detaylı bir şekilde ilçe ve Ankara ile paylaşmayı sürdürüyor. Daha öncesine çocuk ve yaşlılar özel projesini anlatan Tiryaki engelli bireyler içinde proje geliştirdiklerini ifade etti.
Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor Ankara'da yeni haftanın yağmurla başlaması bekleniyor Son günlerde gün içinde çok farklı hava durumları yaşayan Ankara'da yağmurlu bir başlangıç tahmini yapıldı. Bu kapsamda vatandaşlar önceden uyarıldı ve hazır olmaları istendi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan berber esnafı ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan berber esnafı ile bir araya geldi Sincan Kültür Evleri'nde düzenlenen iftar yemekleri son olarak berberler için düzenlendi. Ankara Berberler Odası üyeleri ve ilçede çalışan berberler için düzenlenen yemeğe Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı.
Gelecek hafta Ankara'da hava nasıl olacak? Gelecek hafta Ankara'da hava nasıl olacak? Soğuk geçen bir haftanın ardından Pazar gününe gelinmesi ile birlikte Ankaralı sürücüler tarafından en çok merak edilen konular arasında gelecek hafta Ankara'da havanın nasıl olacağı sorusu yer aldı.
ABB, Doğaya Açılan Pencerem konulu sergi açılışı düzenledi! ABB, Doğaya Açılan Pencerem konulu sergi açılışı düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden bugün 'Doğaya Açılan Pencerem' konulu sergi açılışı düzenlendi. Açılışa ​Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş katılım sağladı.
Yenimahalle Belediyesi duyurdu! 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursları devam ediyor Yenimahalle Belediyesi duyurdu! 4-14 yaş arası çocuklar için ücretsiz yüzme kursları devam ediyor Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar tarafından bugün sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar doğrultusunda 4 ila 14 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz yüzme kurslarının devam ettiği belirtildi.
Ankara Valiliği uyardı! Kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor Ankara Valiliği uyardı! Kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan son uyarı ile birlikte Ankara genelinde beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşların dikkatli olması gerektiği ifade edildi.
ABB Başkanı Yavaş, Kahramankazanlılarla iftarda bir araya geldi! ABB Başkanı Yavaş, Kahramankazanlılarla iftarda bir araya geldi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Kahramankazanlılar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Ankara Mamak'ta istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü! Ankara Mamak'ta istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü! Bugün Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda yapımı yeni tamamlanan bir apartmanın istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü. Kazada bir köpek ve güvercinlerin can verdiği bilgisine ulaşıldı.
Mansur Yavaş'tan Keçiören açıklaması! Anketler gösteriyor ki Mesut Özarslan kazanacak Mansur Yavaş'tan Keçiören açıklaması! Anketler gösteriyor ki Mesut Özarslan kazanacak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından canlı yayında yapılan açıklamalarda anketler sonucunda 31 Mart yerel seçimlerinde Keçiören'de Mesut Özarslan'ın kazanacağı belirtildi.