EGO Genel Müdürlüğü, 31 Mart seçimleri için toplu ulaşımda yapılan düzenlemeyi duyurdu! EGO Genel Müdürlüğü, 31 Mart seçimleri için toplu ulaşımda yapılan düzenlemeyi duyurdu! Ankara'da 31 Mart seçimleri için toplu taşımada yapılacak olan değişiklikler hakkında bugün EGO Genel Müdürlüğü tarafından resmi sosyal medya hesabından açıklama geldi.
Gazi Üniversitesi'nden TEKNOFEST'e rekor sayıda katılım! Gazi Üniversitesi'nden TEKNOFEST'e rekor sayıda katılım! Bu yıl gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST için Gazi Üniversitesi'nden rekor sayıda katılım gerçekleştirileceği duyuruldu.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 3 büyük yeşil alan projesini duyurdu AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki 3 büyük yeşil alan projesini duyurdu 5 gün sonra yanıt bulacak Altındağ Belediye Başkanı kim oldu sorusu öncesinde Veysel Tiryaki bir projesini daha vatandaşlar ile paylaştı. Yeşil alanlara önem verdiklerini ifade eden Tiryaki inşa edilecek yeşil alan ve meydan hakkında açıklamalarda bulundu.
Pursaklar Belediyesi küçük çocuklara Nezaket eğitimi dersleri veriyor! Pursaklar Belediyesi küçük çocuklara Nezaket eğitimi dersleri veriyor! Bireylerin toplum içinde büyüklerine ve kendinden alt yaşlarına nasıl davranacağının öğretildiği adabı muaşeret dersleri Pursaklar'da devam ediyor. Nezaket Okullarında devam eden eğitimler ile ahlaklı nesiller yetiştirilmesi hedefleniyor.
ABB Başkanı Yavaş'ın kızının Londra'daki evinin satın alma ücreti ve banka belgeleri paylaşıldı ABB Başkanı Yavaş'ın kızının Londra'daki evinin satın alma ücreti ve banka belgeleri paylaşıldı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yeniden CHP'den aday gösterilmesi ile beraber seçim sürecinde mal varlığı açıklamasında bulundu. Mal varlığını açıklayan ve diğer adayları da açıklama yapmaya devam eden Başkan Yavaş'tan kızının Londra'da bulunan evine ilişkin ortaya atılan iddialarla ilgili belgeli yanıt geldi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş Nallıhan, Güdül ve Ayaş'ta esnaf ziyareti yaptı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş mitingler ve düzenlenen organizasyonlara ek olarak bireysel olarak da ilçe sakinlerini yaşadıkları yerlerde ziyaret ediyor. Başkan Yavaş beraberindeki isimler ile vatandaşların taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.
Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı için geri sayım başladı! Bakan Uraloğlu gelinen son noktayı açıkladı Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı için geri sayım başladı! Bakan Uraloğlu gelinen son noktayı açıkladı Yüksek Hızlı Tren ve diğer popüler tren seferlerinin başlaması rotası olmasından dolayı diğer şehirlerden ön plana çıkan Ankara için bir gelişme daha yaşandı. Önceki dönemlerde duyurulan süper hızlı tren proje projesi hakkındaki haberler ilgi ile takip ediliyor.
Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında 6 gözaltı kararı! Ankara'da FETÖ soruşturması kapsamında 6 gözaltı kararı! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müfettiş yardımcılığı sınavı sorularına yasadışı yollarla ulaştığı tespit edilen FETÖ mensupları için harekete geçildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın gerekli adımları atmaya başladığı açıklandı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Kırıkkale ve Çorumlular ile bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Kırıkkale ve Çorumlular ile bir araya geldi Seçim dönemlerinde siyasi parti adaylarının dernek temsilcileri yapılan görüşmelere ağırlık veriyor. İnsanların taleplerini dinlemek ve yapılması hedeflenen projeleri anlatma bakımından dernek ziyaretleri büyük rol oynuyor.
Ankara Sincan'da kargosunu teslim alamayan şahıs PTT şubesinin camlarını kırdı! Ankara Sincan'da kargosunu teslim alamayan şahıs PTT şubesinin camlarını kırdı! Ankara'nın Sincan ilçesinde kargosunu teslim alamayan bir şahıs PTT şubesinin camına taş atarak şubenin camını kırdı.
Mesut Özarslan'dan açılışı yapılan Cumhuriyet Kulesi açıklaması! Vatandaş açken kule yapsanız ne olacak Mesut Özarslan'dan açılışı yapılan Cumhuriyet Kulesi açıklaması! Vatandaş açken kule yapsanız ne olacak Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan tarafından bugün yapılan açıklamalarda geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Cumhuriyet Kulesi'ne ilişkin bazı eleştiriler dile getirildi.
Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi! Ankara'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi! Bugün Ankara genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına yurt genelinde hayatı son derece olumsuz bir şekilde etkiledi.