Yenimahalle Belediyesi Nejat Uygur Tiyatro Salonu ilk gösterisine ev sahipliği yaptı Yenimahalle Belediyesi Nejat Uygur Tiyatro Salonu ilk gösterisine ev sahipliği yaptı İlçeye kazandırılan projeler arasında barındırdığı özellikler ve bütçesi ile ön plana çıkan Cumhuriyet Akademisi'nde özel bir an yaşandı. Akademi binası içerisinde yer alan salon Dünya Tiyatrolar Günü'nde açıldı.
Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı! Ankara Haymana'da bir imam ayağı kırık kargayı ağaçtan alıp tedavisini yaptı! Bugün Ankara'nın Haymana ilçesinde bir imam ayağı kırılmış bir kargayı fark edince onu ağaçtan alarak iyileşmesi için tedavisini yaptı.
Ankara'daki yangın faciasında bir çocuk daha hayatını kaybetti! Ankara'daki yangın faciasında bir çocuk daha hayatını kaybetti! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde çıkan yangında dumandan etkilenen 3 çocuktan birinin daha tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği açıklandı.
Ankara Valisi Şahin, seçim güvenliği toplantısı yaptı! Ankara Valisi Şahin, seçim güvenliği toplantısı yaptı! 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde seçim güvenliğini sağlamak amacı ile Ankara'da seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.
Ankara Beypazarı'nda tırın çarptığı motosikletteki biri ağır iki öğrenci yaralandı! Ankara Beypazarı'nda tırın çarptığı motosikletteki biri ağır iki öğrenci yaralandı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde bugün iki motosikletli öğrenciye tır çarptı. Çarpmanın etkisi ile biri ağır, iki öğrenci yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi açıldı! Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi açıldı! "Ankara Numune Tarlası ve Çoban Mektebi" binasından dönüştürülerek restore edilen Atatürk Ankara Milli Mücadele Müzesi'nin bugün açılışı gerçekleştirildi.
Ankara'da pes dedirten olay! Hırsız paraları çaldıktan sonra tuvaletini yaptı Ankara'da pes dedirten olay! Hırsız paraları çaldıktan sonra tuvaletini yaptı Hayret verici hırsızlık vakası Çankaya ilçesinde gerçekleştirdi. Hırsızın yaptıkları güvenlik kamerasının incelenmesi ile birlikte ortaya çıktı.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki sosyal yardım vaatlerini açıkladı Altındağ ilçesindeki ihtiyaç sahipleri için Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki güven veren bir paylaşımda bulundu. Tiryaki yapılacak sosyal yardımları maddeler halinde sıraladı.
CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan: Anketlerde 5 6 puan öndeyiz CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan: Anketlerde 5 6 puan öndeyiz Ankara'nın seçmen fazlalığından dolayı ön plana çıkan ilçesi Keçiören yeni Belediye Başkanını seçecek. Mevcut Belediye Başkanı Turgut Altınok'un ABB Başkan Adayı olmasından dolayı yerine gelecek ismin kim olacağı merakla beklenmeye devam ediliyor.
31 Mart seçim günü Ankara'da hava nasıl olacak? 31 Mart seçim günü Ankara'da hava nasıl olacak? 31 Mart Pazar günü yerel seçimler kapsamında oy kullanacak olan vatandaşlar şimdiden hava durumu araştırmalarına başladı. Hafta sonu Ankara'da hava durumu merak edilirken yurt genelinde hava durumu verileri de belli oldu.
Pursaklar Belediyesi kanatlı hayvanları Evcil Hayvanlar Parkında koruma altına alıyor Pursaklar Belediyesi kanatlı hayvanları Evcil Hayvanlar Parkında koruma altına alıyor Ankara'da nesli tükenme tehdidi altında olan canlılara yönelik önemli projeler hayata geçiriliyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi ilçede devam eden hizmetleri ile ilgili bilgilendirme açıklaması yaptı.
Ankara'da az önce deprem mi oldu 27 Mart 2024 AFAD son depremler listesi Ankara'da az önce deprem mi oldu 27 Mart 2024 AFAD son depremler listesi Ankara'da da hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde, deprem nerede oldu?