31 Mart Ankara'da noter açık mı, çalışma saatleri nedir? 31 Mart Ankara'da noter açık mı, çalışma saatleri nedir? Bu hafta Pazar günü seçimlerin yapılması nedeni ile vatandaşlar tarafından en çok merak edilenler arasında Ankara'da noterlerin açık olup olmadığı konusu yer aldı. Peki yerel seçimlerde noterler hizmet verecek mi?
Hacettepe Üniversitesi Dijital Sergi Uygulamalarını hayata geçirdi! Hacettepe Üniversitesi Dijital Sergi Uygulamalarını hayata geçirdi! Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından bugün düzenlenen programda bir süredir üzerinde çalışılan Dijital Sergi Uygulamaları hayata geçirildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ahlatlıbel Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi inşa ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ahlatlıbel Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi inşa ediyor! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre Ahlatlıbel'e Aile Sağlığı Merkezi'nin inşa edildiği belirtildi.
Ankara'da kuyumcuyu gasp eden silahlı soyguncular kamerada! Ankara'da kuyumcuyu gasp eden silahlı soyguncular kamerada! Ankara'da meydana gelen olayda iki soyguncu, kuyumcuyu etkisiz hale getirerek gasp etti. Soygun anı ise günler sonra kamera kayıtlarından görüldü.
Pursaklar'da 5 Hanım Evi sayesinde 7177 kadının başarı öyküsü yazıldı! Pursaklar'da 5 Hanım Evi sayesinde 7177 kadının başarı öyküsü yazıldı! Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan 5 Hanım Evi ile kadınlar için yeni fırsatlar doğdu! 7177 kadın evlerinden çıkarak hem meslek öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme imkanı elde etti.
ASKİ'den Ankaralılara suyumuzu tasarruflu kullanalım çağrısı! ASKİ'den Ankaralılara suyumuzu tasarruflu kullanalım çağrısı! ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından bugün Ankaralılar için suyumuzu tasarruflu kullanma çağrısında bulunuldu. Yapılan açıklamalarda barajların doluluk oranı hakkında da bilgilendirmelere yer verildi.
Valilik duyurdu! Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 1130 kişi yakalandı Valilik duyurdu! Ankara'da çeşitli suçlardan aranan 1130 kişi yakalandı Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan paylaşıma göre çeşitli suçlardan aranan toplamda 1130 kişinin yakalandığı duyuruldu.
Ankara Çubuk'ta 2 motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı! Ankara Çubuk'ta 2 motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı! Ankara'nın Çubuk ilçesinde meydana gelen olayda 2 motosikletli akşam saatlerinde çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile birlikte ise biri ağır olmak üzere iki kişinin yaralandığı duyuruldu.
ABB Başkanı Yavaş, Şereflikoçhisarlılarla iftar sofrasında buluştu! ABB Başkanı Yavaş, Şereflikoçhisarlılarla iftar sofrasında buluştu! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar'da düzenlenen iftar programında vatandaşlar ile bir araya geldi.
Ankara'da seyir halindeki araç alev aldı! Ankara'da seyir halindeki araç alev aldı! Dün Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana gelen olayda seyir halinde ilerleyen bir aracın alev aldığı görüldü. Araca ilk olarak vatandaşlar müdahale etti.
EGO Otobüslerinin sayısı artıyor! ABB yeni otobüsler alındığını açıkladı EGO Otobüslerinin sayısı artıyor! ABB yeni otobüsler alındığını açıkladı Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak çalışmalarını sürdüren EGO Genel Müdürlüğü envanterine yeni otobüsler eklendiği bildirildi. Konu ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş otobüs alımlarının süreceği mesajını verdi.
AKK Başkan Vekili Savaş Zafer Şahin ve Ankara şehri Siyasette Yenilik Ödülüne aday gösterildi! AKK Başkan Vekili Savaş Zafer Şahin ve Ankara şehri Siyasette Yenilik Ödülüne aday gösterildi! Avrupa'nın bir çok şehrinde temsilciliği bulunan Siyasette Yenilik Enstitüsü tarafından Ankara için önemli bir haber geldi. Enstitünün her sene verdiği Siyasette Yenilik Ödülüne aday gösterilen isimler arasında Savaş Zafer Şahin'de yer aldı.