Ankara Kızılcahamam’da tüp kamyonunun yanındaki araç yandı Ankara Kızılcahamam’da tüp kamyonunun yanındaki araç yandı Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen olayda park halindeki araç bir anda alev aldı. Kısa süre içerisinde alev topuna dönen araç yangınında alevlerin yan taraftaki tüp kamyonetine sıçramaması sayesinde olayda büyük faciadan dönüldü.
Keçiören Belediyesi ödüllü robot yarışması düzenliyor Keçiören Belediyesi ödüllü robot yarışması düzenliyor Yeni neslin teknoloji ve kodlama gibi alanlarda daha istekli olması ve yetenekli olanlarının keşfedilmesi için adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu konuda Keçiören Belediyesi de ilerleyen günlerde bir çizgi izleyen robot yarışması başlatacaklarını açıkladı.
Kahramankazan Belediyesi okul kantinlerinde denetimler gerçekleştiriyor Kahramankazan Belediyesi okul kantinlerinde denetimler gerçekleştiriyor Öğrencilerin artık günün büyük bir kısmını okullarında geçirmeye başlaması bu yerlerin daha çok incelenmesine neden oldu. Özellikle gıda konusunda kantinlerde bir olumsuzluk olmaması için ilgili birimler kontrollerini sürdürüyor.
Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara hızlıca müdahale ediliyor Mamak Belediyesi çözüm merkezi ile sorunlara müdahale ediliyor Mamak ilçesinde yaşanan problemler konusunda vatandaşlar Çözüm Merkezine başvuruda bulunuyor. Kendilerine gelen istek ve şikayetler sonrasında harekete geçen ekipler bahsi geçen konulara gerekli müdahalede bulunuyor.
Ankara'da 16 saatlik su kesintisi! ASKİ son dakika bugün sular ne zaman gelecek açıkladı Ankara'da 16 saatlik su kesintisi! ASKİ son dakika bugün sular ne zaman gelecek açıkladı Ankara'da Yenimahalle, Çankaya, Beypazarı, Altındağ ve Bala'da su kesintisi yapılacak olan ilçe ve mahalleri duyurdu. Bugün su kesintisi olan yerler ve sular ne zaman gelecek sorusu ASKİ tarafından cevaplandı.
Altındağ Belediyesi çölyak hastalarına gıda desteği veriyor Altındağ Belediyesi çölyak hastalarına gıda desteği veriyor Sahip oldukları hastalıktan dolayı yaşamlarının sonuna kadar yeme alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalan çölyak hastalarına Altındağ Belediyesi tarafından yardımlar sürüyor. Belediye yaptığı paylaşımda yardım almak isteyenlerin yapması gerekenden bahsetti.
Ankara'da muhtemel eğitim süresi 19.6 yıl olarak açıklandı Ankara'da muhtemel eğitim süresi 19.6 yıl olarak açıklandı TÜİK Muhtemel Eğitim Süresi 2023 raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre Türkiye'de muhtemel eğitim süresi 19,6 yıl olarak açıklandı.
Ankara'da tırın dorsesi seyir halindeyken ayrılarak yola savruldu Ankara'da tırın dorsesi seyir halindeyken ayrılarak yola savruldu Ankara’nın Elmadağ ilçesinde seyir halindeki tırın dorsesi tırın gövdesinden ayrılarak yola savruldu ve trafik kazasına neden oldu.
Etimesgut Belediyesi hayvanları koruma gününde sergi düzenleyecek Etimesgut Belediyesi hayvanları koruma gününde sergi düzenleyecek Başıboş sokak hayvanlarının eğitilip belediye kurumlarında görevlendirmesi ile dikkat çeken Etimesgut Belediyesi bu konuda farkındalık çalışmalarına devam ediyor. Bu konuda 4 Ekim'de bir karma sergi düzenleneceği öğrenildi.
Ankara'da yavru köpeği telef eden sanıktan mahkemede şaşırtan savunma! Ankara'da yavru köpeği telef eden sanıktan mahkemede şaşırtan savunma! Ankara’da 30 Ağustos’ta yavru köpeği dirgen ile telef eden şahıs bugün Polatlı’da hakim karşısına çıkarıldı.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan festival için teşekkür mesajı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'tan festival için teşekkür mesajı Beypazarı ilçesinde 27-28 ve 29 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Beypazarı Festivali renkli anlara sahne oldu. Tamamlanan festival sonrası ilçe Belediye Başkanı Kasap emeği geçen herkese teşekkür etti.
Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi Altındağ Belediyesi ilçedeki spor tesislerini baştan aşağı yeniledi Ankara'nın Altındağ ilçesinde vatandaşların hizmetine sunulan tesislerde bir süre önce başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi. Konu ile ilgili Altındağ Belediyesi bir bilgilendirme yaptı.