ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı ABB Başkanı Mansur Yavaş seçildikten sonra ilk ziyaretini Toptancı Hali'ne yaptı Rekor bir oy ile 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden ABB Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş ilk ziyaretini Yenimahalle ilçesinde gerçekleştirdi. Başkan Yavaş'a gösterilen ilgi büyük oldu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Ramazan eğlenceleri için çocuklara seslendi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde devam eden Ramazan etkinliklerinde sona yaklaşılıyor. Her yaşa hitap eden etkinlikler ile vatandaşların eğlenmesi amaçlanıyor.
Ankara'nın ünlü AVM'si satışa çıkarılıyor! Resmi ilan yayınlandı Ankara'nın ünlü AVM'si satışa çıkarılıyor! Resmi ilan yayınlandı Ankara'nın yeni sayılabilecek ve büyüklüğü ile dikkat çeken Taurus AVM için şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. AVM'nin icradan satışa çıkarıldığı bildirildi.
Ankara'da yasaklı madde imalatçılarına Narkoçelik-10 operasyonu düzenlendi! Ankara'da yasaklı madde imalatçılarına Narkoçelik-10 operasyonu düzenlendi! Yurdun dört bir yanında yasaklı madde operasyonları düzenlenmeye devam ediliyor. Bu kapsamda emniyet birimleri tarafından gerçekleştirilen Narkoçelik operasyonlarına bir yenisi daha eklendi.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması! Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den seçime ilişkin teşekkür açıklaması! Tamamlanan yerel seçimlerde belediye başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner seçimin ardından yaptığı paylaşımda teşekkür mesajını iletti.
Ankara'da farklı suçlardan aranan bin 693 şahıs yakalandı! Ankara'da farklı suçlardan aranan bin 693 şahıs yakalandı! Bugün Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre farklı suçlardan aranan toplamda 1693 şahsın yakalandığı ifade edildi.
Ankara İl Jandarma Komutanlığı Mart ayında yaptığı çalışmalarda 721 internet sitesine işlem yaptı Ankara İl Jandarma Komutanlığı Mart ayında yaptığı çalışmalarda 721 internet sitesine işlem yaptı Mart ayı içerisinde Ankara Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda belirli suçlardan toplamda 721 internet sitesi hakkında işlem yapıldığı açıklandı.
Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı! Yenimahalle Belediye Başkanı olarak yeniden seçilen Fethi Yaşar'dan teşekkür mesajı! 31 Mart seçimlerinde bir kez daha belediye başkanlığı için seçilen Yenimahalle Belediye Başkanı Fathi Yaşar, teşekkür mesajlarını iletti.
Ankara'da muhtarlık seçimi kanlı bitti! 4'ü ağır 23 kişi yaralandı Ankara'da muhtarlık seçimi kanlı bitti! 4'ü ağır 23 kişi yaralandı Dün gerçekleştirilen yerel seçimler sırasında Ankara'da bir mahallede muhtarlık seçiminde kavga çıktı. Kavganın büyümesi ile birlikte 23 kişinin yaralandığı ifade edildi.
2024 Ankara bayram namazı saati belli oldu mu, Ankara'da bayram namazı kaçta kılınacak? 2024 Ankara bayram namazı saati belli oldu mu, Ankara'da bayram namazı kaçta kılınacak? İslam alemi Ramazan Bayramı için geri sayıma başlarken bayram namazı saatleri de şimdiden araştırma konusu oldu. Ankara'da bayram namazı saatleri merak edilirken detayları sorgulayanlar Diyanet İşleri Başkanlığı takvimine odaklandı.
Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı Beypazarı Belediye Başkanı olan Özer Kasap teşekkür mesajı yayınladı Ankara'da son seçimde el değiştiren ilçelerden olan Beypazarı'nda Özer Kasap yeni belediye başkanı olarak seçildi. CHP adayı Kasap Beypazarı çalışmaya başlayacaklarını açıkladı.
Ankara'da bina çöktü! Bir kişi enkaz altında kaldı Ankara'da bina çöktü! Bir kişi enkaz altında kaldı Söz konusu haber Ankara'nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. Anıttepe mahallesinde bir binanın çöktüğü bildirildi.