Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına ilişkin ABB vatandaşları uyardı! Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına ilişkin ABB vatandaşları uyardı! Bugün İvedik Organize Sanayi Bölgesi Hurdacılar Sitesi'nde başlayan yangına ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlar için uyarı geldi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı mazbatasını teslim aldı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı mazbatasını teslim aldı Ankara yerel seçim dönemini geride bırakırken bu günlerde mazbata teslim törenlerine sahne oluyor. Haftalar süren seçim dönemini geride bırakan kazanan adaylar resmi olarak belediye başkanı unvanını alıyorlar.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki düzenlenen törenle mazbatasını aldı 3 dönem boyunca sürdürdüğü dönemine bir dönemlik aranın ardından geri dönen Tiryaki resmen görevine başladı. Ankara Adliyesi'nde düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı.
Ankara İvedik OSB'de yangın çıktı! Ankara İvedik OSB'de yangın çıktı! Ankara'nın bilinen iş alanlarından olan İvedik OSB'den gelen haber korkuttu. Hurdalık bir alanda meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü.
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı! Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak mazbatasını aldı! Türkiye, 31 Mart tarihinde yerel seçimler için sandık başına gitti. Ankara'da Şereflikoçhisar Belediyesinin yeni başkanı CHP'nin adayı Mustafa Koçak oldu. Koçak'ın başkanlığının kesinleşmesi ile beraber bugün devir teslim töreni gerçekleşti.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner mazbatasını aldı Gerçekleşen seçimler sonucu en yakın rakibine %50'ye yakın fark atarak Çankaya'da zafere ulaşan Hüseyin Can Güner için devir teslim töreni gerçekleşti. Törende Çankaya için iyi dilek temennisinde bulunuldu.
Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın mazbata töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile yapılacak Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'ın mazbata töreni ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile yapılacak 20 yılın ardından Cumhuriyet Halk Partisi yönetimine geçen Keçiören'de devir teslim töreni için açıklama yapıldı. Özarslan'ın resmen belediye başkanı olacağı gün duyuruldu.
ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu ABB'nin uygun fiyatlı et satışı hizmetinde son gün belli oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin son aylarda yapmış olduğu uygulamalar arasında bir adım öne çıkan uygun fiyatlı et satışında sona gelindi. Yapılan açıklama ile satışların biteceği gün ve adresler ilan edildi.
Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı Haymana'da devir teslim töreni gerçekleşti! Levent Koç resmen göreve başladı 31 Mart seçimlerinin geride bırakılmasının ardından ülke genelinde yerel yönetimlerde devir teslim törenleri yapılmaya başlandı. Ankara'nın haymana ilçesinde de yeni başkan Koç görevi devraldı.
Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli vatandaşlara bayram tıraşı hizmeti veriyor 10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde bireysel ve toplumsal olarak hazırlıklar devam ediyor. Pursaklar Belediyesi 'de bu kapsamda ilçede bir hizmet programını hayata geçirdi.
Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak tebrik yerine kız öğrencilerine eğitim desteği talebinde bulundu Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak tebrik yerine kız öğrencilerine eğitim desteği talebinde bulundu Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da kazandığı belediyelerden peş peşe anlamlı açıklamalar geliyor. İlçe belediye başkanları kutlama için çiçek gönderilmesini istemiyor.
CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir kez daha seçimi kazanan Yıldızkaya belediye binasına çiçek gönderilmesini istemediğini açıkladı. Başkan Yıldızkaya kendisini kutlamak isteyenlere bir ricada bulundu.