ABB Başkanı Yavaş, Ankara'nın CHP’li belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek! ABB Başkanı Yavaş, Ankara'nın CHP’li belediye başkanlarıyla Anıtkabir'i ziyaret edecek! 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin adayı olan ve yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, seçimde 16 ilçeyi kazanan CHP’li belediye başkanlarıyla birlikte Anıtkabir’i ziyaret edecek.
CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan mazbatasını alarak göreve başladı CHP Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan mazbatasını alarak göreve başladı Ankara'da sonucu en çok şaşırtan ilçelerden olan Keçirören'de yeni dönem başladı. Mesut Özarslan resmen Keçiören Belediye Başkanı oldu.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay mazbatasını alarak göreve başladı Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay mazbatasını alarak göreve başladı Ankara'nın Güdül ilçesinde yerel seçim süreci resmen tamamlandı. Belediye Başkanı olarak seçilen Doğanay'a mazbatası verildi.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap mazbatasını aldı Ankara'da bugün mazbata alan Belediye Başkanı arasında Özer Kasap'ta yer aldı. İlçe tarihinin ilk CHP'li belediye başkanı olan Kasap hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki: Yorulmadan çalışacağız Bir dönemin ardından yeniden Belediye Başkanı olarak seçilen Tiryaki, ilçe için önemli mesajlar verdi. Başkan Tiryaki kendisini destekleyenlere teşekkür ettiğini söyledi.
ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı ABB Başkanı Mansur Yavaş mazbatasını alarak ikinci dönemine başladı 31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan isimlerinden olan Mansur Yavaş, seçimi kazanmasının ardından mazbatasını aldı. Başkan Yavaş'a törende ailesi eşlik etti.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar düzenlenen törenle mazbatasını aldı Ankara ilçe belediye başkanları birer birer görevlerini devralmaya devam ediyor. Bu kapsamda 4. defa başkanlığa seçilen Fethi Yaşar için bir tören düzenlendi.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu resmen görevi devraldı Adaylığı ülke gündemine oturan ve partisine Etimesgut ilçesini yönetme hakkını kazandıran Erdal Beşikçioğlu için bugün belediyede bir tören düzenlendi. Törene vatandaşlarında katılımı büyük oldu.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner seçim zaferi sonrası konuştu: Bu başarı hepimizin Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner seçim zaferi sonrası konuştu: Bu başarı hepimizin 31 Mart seçimleri sonrasında Türkiye'nin en genç belediye başkanlarından olan Güner Çankayalılar ile bir araya geldi. Kendisini destekleyenlere teşekkür eden Başkan Güner bir sonraki hedeflerini açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınlara ücretsiz ped desteğinde bulunacağını duyurdu Sosyal anlamda bir çok destek uygulamasını hayata geçiren ABB şehirdeki kadınlar için özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Edinilen bilgiye göre kadınlara bedava ped verilecek.
Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor Ankara'da mazbata günü! İkinci Mansur Yavaş dönemi başlıyor Rekor bir oy oranı ile bir kez daha ABB Başkanı olarak seçilen Mansur Yavaş göreve başlıyor. Edinilen bilgiye göre Başkan Yavaş ikinci dönemine bugün resmen adım atacak.
Türkiye'nin konuştuğu Ankara yangını saatler sonra söndürülebildi Türkiye'nin konuştuğu Ankara yangını saatler sonra söndürülebildi Dün öğleden sonrasında Ankara'da çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın ekiplerin uzun çalışması sonrasında kontrol altına alındı. Büyük bir korkuya sebep olan alanda çalışmaların sürdüğü öğrenildi.