Ankara Valiliği Ramazan Bayramı öncesi şehirde alınan tedbirleri açıkladı Ankara Valiliği Ramazan Bayramı öncesi şehirde alınan tedbirleri açıkladı Ramazan Bayramına az bir zaman kala yerel yönetimler tarafından şehirlerde düzensizlik yaşanmaması adına çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Ankara'da Valilik tarafından vatandaşlar bilgilendirildi.
Alper Gezeravcı Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı Alper Gezeravcı Ankara Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı Türkiye'yi gezmeye devam ediyor. Bilgi ve birikimlerini gençler ile paylaşan Gezeravcı'nın sıradaki durağı Ankara oldu.
Ankara YSK Binası yakınında yangın çıktı Ankara YSK binası yakınında yangın çıktı Başkent'ten peş peşe yangın haberleri gelmeye devam ediyor. Son yaşanılan yangın ise tedirgin etti.
Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı Keçiören Belediyesi ilçedeki camileri Ramazan Bayramına hazırladı Ramazan bayramı döneminin yaklaşması ile birlikte ibadethanelerde de hummalı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi ilçedeki camilerde temizlik işlemlerini gerçekleştirdiğini duyurdu.
Ticaret Bakanlığı ekipleri Ramazan Bayramı öncesi Ankara'da denetim yaptı Ticaret Bakanlığı ekipleri Ramazan Bayramı öncesi Ankara'da denetim yaptı Ramazan bayramına sadece bir kaç gün kalmasından dolayı alışveriş sektöründe artışlar yaşanmaya başlandı. Fırsatçılık ve usulsüzlüğe karşı ekipler harekete geçti.
Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı Mazbatasını alan Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki ara vermeden çalışmalara başladı İlçede 4. dönemine resmi olarak aldığı mazbata ile adımını atan Başkan Tiryaki çalışmaların başına geçti. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki devam eden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti ABB Başkanı Mansur Yavaş 16 Belediye Başkanı ile birlikte Anıtkabir'e gitti 31 Mart seçimlerinde Ankara'da büyük bir zafer elde eden Cumhuriyet Halk Partisi, 25 ilçenin 16'sında kazanan parti olmuştu. ABB Başkanı Yavaş ilçelerde seçimi kazanan isimler ile birlikte Anıtkabir'e ziyarette bulundu.
Gazi Üniversitesi'nde yapımı tamamlanan Hoca Ahmet Yesevi Camisi ve diğer tesisler kullanıma açılıyor Gazi Üniversitesi'nde yapımı tamamlanan Hoca Ahmet Yesevi Camisi ve diğer tesisler kullanıma açılıyor Ankara'da yer alan Gazi Üniversitesi merkez yerleşkesine çok sayıda yeni yapı kazandırıldı. Söz konusu yapıların açılış töreni bugün gerçekleştirilecek.
Ankara'da bayramda toplu taşıma ücretsiz olacak! Bayram tatilinde Ankara'da toplu taşıma ücretsiz olacak! Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile beraber Ankara'da gözle yaşanması muhtemelen toplu taşıma indirimi kararındaydı. Beklenen haber sonunda geldi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ve gazi yakınları ile iftarda bir araya geldi Pursaklarda şehit Yunus Baş'ın ailesi tarafından bir iftar yemeği verildi. Yemeğe çok sayıda vatandaş katıldı.
Adalet Bakanı Tunç, Ankara 2 Nolu Baro'nun iftar programına katıldı! Adalet Bakanı Tunç, Ankara 2 Nolu Baro'nun iftar programına katıldı! Bugün Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avukatlar Günü dolayısıyla bir otelde 2 Nolu Baro tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağladı.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mazbatasını aldı! Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu mazbatasını aldı! Bugün gerçekleştirilen tören ile birlikte Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, mazbatasını teslim alarak görevine başladı.