Ankara'da bayramda gezi rehberi! Ankaralılar bayramda en çok nereleri gezmeyi tercih ediyor? Ankara'da bayramda gezi rehberi! Ankaralılar bayramda en çok nereleri gezmeyi tercih ediyor? Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile beraber tatilini kentte geçirecek olanlar da araştırmalarına başladı. Tatilini Ankara'da geçirecek olanlar en çok ziyaret edilen bölgeleri araştırırken okuyucularımız için bir rehber olması adına detayları derledik.
Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı Beypazarı Belediyesi binasına T.C tabelası asıldı Cumhuriyet Halk Partisi'nin kazandığı ilçelerde, geçmiş dönemlerde kaldırılan Türkiye Cumhuriyeti "TC" tabelaları asılmaya devam ediyor. Son olarak Beypazarı Belediye Belediye Başkanı Özer Kasap gelişmeyi duyurdu.
Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı Şereflikoçhisar Belediyesi gıda denetimlerini sıklaştırdı Ankara genelinde olduğu gibi ilçelerinde de Ramazan Bayramı kapsamında vatandaşların mağdur edilmemesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaların sıklaştırılması talimatı Başkan Mustafa Koçak'tan geldi.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP'nin kazandığı ilçelerden olan Kalecik'te yeni dönem başladı. Toplantıda ilçe için çalışma mesajı verildi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi Ankara'nın Sincan ilçesinde yeniden belediye başkanlığına seçilen Murat Ercan'ın katılımı ile iftar organizasyonları gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda sıradaki konuklar sağlık çalışanları oldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi, 9 gün sürecek Ramazan Bayramı tatili öncesi tüm birimleriyle hazırlıklarını tamamladıklarını duyurdu.
Ankara İtfaiyesi Bayram tatilinde yangın ihtimaline karşı vatandaşları uyardı Ankara İtfaiyesi Bayram tatilinde yangın ihtimaline karşı vatandaşları uyardı Ramazan tatilinin insanlar için kabusa dönüşmemesi adına ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehirdeki ekipler bir anlık ihmalin acı sonuçları olacağına dair söylemlerde bulunuyor.
Ankara Üniversitesi Alper Gezeravcı'nın adını üniversite yerleşkesine verdiğini açıkladı Ankara Üniversitesi Alper Gezeravcı'nın adını üniversite yerleşkesine verdiğini açıkladı Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı onurlandırıldı. Gezeravcı'nın adı Ankara'da yaşayacak.
Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı Ankara'da terör örgütlerine bir darbe daha! İstanbul saldırısı detayı Son dönemde ülke genelinde geniş çaplı terör operasyonları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Yapılan operasyonlar ile vatandaşların huzurunun bozulmaması güvence altına alınıyor.
Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşları iş sahibi yapıyor Pursaklar Belediyesi engelli vatandaşları iş sahibi yapıyor Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşları işverenler ile buluştururken engelli bireyleri de ihmal etmiyor. Engelli bireylerin iş sahibi olması ve sonraki süreç yakından takip ediliyor.
Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak? Hafta sonu Ankara'da hava nasıl olacak? Bu hafta sonunda plan yapan Ankaralılar tarafından hava durumunun merak edilmesinin ardından konuya ilişkin Meteoroloji hava durum tahmini yayımladı.
Ankara'da camiler Kadir Gecesi’nde doldu taştı! Ankara'da camiler Kadir Gecesi’nde doldu taştı! Bugün Ankara'da Kadir Gecesi dolayısıyla 7’den 70’e vatandaşların doldurduğu başkentin camilerinde dualar edildi.