Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Ankara'nın Çankaya ilçesinde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Güner sosyal medya hesabından yapılan toplantıya dair paylaşımda bulundu.
Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi Altındağ Belediyesi tadilata alınan müze ve mesire alanı hakkında bilgiler verdi Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Altındağ'da vatandaşlar ilçede vakit geçirebileceği alanlara gitmeye başladı. Belediye birimleri de daha iyi hizmet verilmesi için bazı noktalarda tadilat çalışması başlattığını duyurdu.
Ankara'da Mercek-16 Operasyonu: Toplam 959 kişiye işlem yapıldı Ankara'da Mercek-16 Operasyonu: Toplam 959 kişiye işlem yapıldı Aralarında Ankara'nın da olduğu ve neredeyse ülkenin tamamında gerçekleşen operasyonda yaklaşık bin silah ele geçirildi. Operasyonun detayları ise belli oldu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Kayserili vatandaşlar ile iftarda bir araya geldi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Ramazan Ayının son günleri gelmesine rağmen toplu iftar organizasyonları gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Vatandaşların bir arada olduğu iftarlara üst düzey isimlerde katılıyor.
Ankara'da yeni haftanın ilk günü havanın nasıl olacağı belli oldu Ankara'da yeni haftanın ilk günü havanın nasıl olacağı belli oldu Sıcak havaların artık etkisini güçlendirdiği Ankara'da yeni haftanın ilk günü nispeten daha rahatlatıcı geçecek. Meteoroloji Ankara için beklediği hava durumu tahminini yayınladı.
ABB, Ramazan ayı boyunca 137 ton 526 kilogram eti vatandaşlara ulaştırdı! ABB, Ramazan ayı boyunca 137 ton 526 kilogram eti vatandaşlara ulaştırdı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankaralı vatandaşların ete ulaşımlarının kolaylaştırılması amacı ile yürütülen çalışmalarda Ramazan ayı boyunca uygun fiyatlı et satışları gerçekleştirildi.
Ankaralılar için hava durumu yayımlandı! Bayramda Ankara'da hava nasıl olacak? Ankaralılar için hava durumu yayımlandı! Bayramda Ankara'da hava nasıl olacak? Ramazan Bayramı'na oldukça kısa bir zaman kala Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Ankara'da bayram boyunca havanın nasıl olacağı hakkında açıklamalara yer verildi.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, ilk vaadini emeklilere duyurdu! Göreve gelmesinin ardından Etimesgut için yapacağı çalışmalar hakkında sık sık açıklamalarda bulunan Beşikçioğlu, ilk müjdesini emekliler için verdi.
10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması Ankara'da gerçekleştirildi! 10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması Ankara'da gerçekleştirildi! Ankara Valisi Vasip Şahin, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Ankara İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'in yer aldığı 10 Nisan Polis Haftası Kupası Engel Atlama Binicilik Yarışması bugün gerçekleştirildi.
ABB Başkanı Yavaş: Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sizi bekliyor ABB Başkanı Yavaş: Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi sizi bekliyor Ankara Büyükşehir Belediyesi yenileme işlemleri tamamlanan Altınpark 100. Yıl Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin misafirlerini beklediğini duyurdu.
Ankara Halk Ekmek bayramda çalışma saatlerini duyurdu! Ankara Halk Ekmek bayramda çalışma saatlerini duyurdu! Ramazan Bayramı'nda kısa bir zaman kala Ankara Halk Ekmek tarafından bugün yapılan açıklamalarda hangi günlerde Başkent market ve halk ekmek satış büfelerinin açık olacağını açıkladı.
Çankaya Belediyesi sağlık kuruluşlarında yüzde 50 indirimli Sağlık Kartını duyurdu! Çankaya Belediyesi sağlık kuruluşlarında yüzde 50 indirimli Sağlık Kartını duyurdu! Bugün Çankaya Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre belirli sağlık kuruluşlarında indirimli olmak üzere Sağlık Kartı için başvuruların alındığı ifade edildi.