Sincan Belediyesi ilçeyi Ramazan Bayramına hazır hale getirdi Sincan Belediyesi ilçeyi Ramazan Bayramına hazır hale getirdi Ramazan Bayramı öncesinde cadde ve sokaklarda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan hazırlıklarına dair bir video paylaştı.
Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti Polatlı'da 3. Mürsel Yıldızkaya dönemi başladı! İlk toplantı gerçekleşti 2014 yılında ilk olarak Belediye Başkanlığına oturan Yıldızkaya ilk meclis toplantısının yapıldığını açıkladı. Başkan Yıldızkaya ileriye yönelik temennilerinden bahsetti.
Ankara'da şehit yakınları bayramdan önce şehitlikleri doldurdular Ankara'da şehit yakınları bayramdan önce şehitlikleri doldurdular Bayram dönemlerinde buruk bir sevinç yaşayan şehit aileleri her bayram öncesi olduğu gibi bu Ramazan bayramı arifesinde de şehitlikleri ziyaret ettiler. Yakınları için dua okuyan yakınlar duygusal anlar yaşadı.
ABB Başkanı Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı! ABB Başkanı Yavaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 10 Nisan tarihinde idrak edilecek olan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi Güdül'de değişim süreci tamamlanmış ve yeni belediye yönetimi iş başı yapmıştı. Güdül Belediyesi'nden yeni döneme dair yeni bir paylaşım daha geldi.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk meclis toplantısını yaptı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu ilk meclis toplantısını yaptı Adaylığı sadece şehirde değil ülke genelinde gündem olan Başkan Erdal Beşikçioğlu ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Beşikçioğlu yeni döneme dair temennilerinden bahsetti.
Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı Yenimahalle Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı 31 Mart seçimlerinde Yenimahalle halkının bir kez daha kendisine başkan olarak seçtiği Fethi Yaşar yeni dönemine vakit kaybetmeden başladı. İlçede yaşanan gelişme vatandaşlar ile paylaşıldı.
En çok çocuklar sevinecek! ABB Dijital Hayvanat Bahçesi'nin Ramazan Bayramı'nda ziyaret açık olacağını duyurdu En çok çocuklar sevinecek! ABB Dijital Hayvanat Bahçesi'nin Ramazan Bayramı'nda ziyaret açık olacağını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesinin son teknolojiyle oluşturduğu ve kapsamıyla dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi” ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ramazan Bayramı'nda Dijital Hayvanat Bahçesi'nin açık olup olmadığı merak edilirken ABB'den konuyla ilgili açıklama geldi.
Ankara’nın tek kadın Belediye Başkanı Hilal Ayık! Çok çalıştım Ankara’nın tek kadın Belediye Başkanı Hilal Ayık! Çok çalıştım 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Akyurt ilçesinde 2'nci kez seçilerek 26 ilçe belediye başkanı arasında tek kadın Belediye Başkanı olan Hilal Ayık, 5 yıllık çalışma sürecinden bahsetti. Başarılı olmak adına çok çalıştığından bahseden Ayık, kadın olarak başarılı olmanın önemine dikkati çekti.
Çankaya Belediye Başkanı Güner AKK iftarında Ankara'da birlikte hizmet etme vurgusu yaptı Çankaya Belediye Başkanı Güner AKK iftarında Ankara'da birlikte hizmet etme vurgusu yaptı Ankara Kent Konseyi önemli bir iftar organizasyonuna daha ev sahipliği yaptı. Son seçimde seçimi kazanan 16 CHP'li Başkanın da katıldığı yemekte şehir için ortak hareket etme sözleri söylendi.
Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor Kalecik Belediyesi ilçede Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor Yeni yönetimi ile 5 yıllık plan ve projelerin uygulanmaya başlandığı Kalecik'te bayram telaşı başladı. Yarın başlayacak Ramazan bayramı kapsamında belediyeye bağlı ekipler bakım ve onarım hizmetleri gerçekleştiriyor.
Pursaklar Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde sokakları temiz hale getiriyor Pursaklar Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde sokakları temiz hale getiriyor Ankara'da Ramazan Bayramına günler kala başlayan çalışmalarda sona geliniyor. Yerel yönetimlerde sokakları bayram günü için hazırlıyor.