ABB'nin fitre kampanyasına büyük ilgi! 21 Milyon TL ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı ABB'nin fitre kampanyasına büyük ilgi! 21 Milyon TL ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı Geçtiğimiz günlerde ABB Başkanı Mansur Yavaş'ında vatandaşların katılmasını rica ettiği Fitre Ver kampanyası ile on binlerce ailenin yüzü güldürüldü. Kampanyada gelinen noktaya dair bilgiler paylaşıldı.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan bayramda ilçede ücretsiz olan yerleri duyurdu Ramazan Bayramı tatilinde şehirde kalan vatandaşlar bulundukları yerde ya da farklı ilçelerde vakitlerini değerlendiriyor. Bu kapsamda yerel yönetimlerden de bayrama özel adımlar atılıyor.
Ankara Valiliği tatil dönüşü kapsamında yollarda alınacak önlemleri açıkladı Ankara Valiliği tatil dönüşü kapsamında yollarda alınacak önlemleri açıkladı 9 günlük bayram tatilinin sonlarına doğru gelinirken vatandaşlar artık bulundukları şehirlerden geriye dönme hazırlıklarına başladı. Bu kapsamda valilikte bir bilgilendirme paylaşımı yaptı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit aileleri ile bayramlaştı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan şehit aileleri ile bayramlaştı Ramazan bayramının gelmesi sonrasında vatandaşlar birbirlerinin bayramlarını tebrik etmeye başladı. Sincan'da da Başkan Murat Ercan bayramı buruk geçiren şehit yakınları ile bir araya geldi.
Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı! Ankara'da yağma olayına karışan şüpheli tutuklandı! Başkent Ankara'da güvenlik ve huzuru sağlamaya yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürüyor. Son olarak yapılan açıklama ile beraber kentte yağma olayına karışan bir şüphelinin tutuklandığı bildirildi.
Ankaralılar Ramazan Bayramı'nın ilk gününde park ve bahçelere akın etti! Ankaralılar Ramazan Bayramı'nın ilk gününde park ve bahçelere akın etti! Başkent Ankara'da Ramazan Bayramı'nın ilk gününde trafiğin rahat olması dikkati çekerken sakinliğin tadını çıkarmak isteyenler de park ve bahçelere akın etti. Park ve bahçelerin yoğun ilgi gördüğü günde vatandaşlar sıcak havanın tadını çıkardı.
Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından ikinci kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, yeni dönem Belediye Meclis üyelerinin belirlenmesiyle birlikte nisan ayı toplantısına başkanlık etti.
Çubuk Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi! Çubuk Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi! Çubuk Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ana gündem maddeleri de merak konusu oldu.
43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de bayram hareketliliği sürüyor! 43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de bayram hareketliliği sürüyor! Ramazan Bayramı'nın gelmesi ile beraber tatilciler yollara çıkmaya devam ediyor. Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahında olan Kırıkkale'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde yaşanan trafik hareketliliği dron ile havadan görüntülendi.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den temizlik işçilerinin başlattığı eyleme ilişkin açıklama! Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den temizlik işçilerinin başlattığı eyleme ilişkin açıklama! Altındağ Belediyesinde yaşanan çöp toplama eylemi basına konu olmaya devam ederken beklenen açıklama geldi. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuya ilişkin resmi bir açıklama yayımladı.
Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı Ankara bayramda hayalet şehre dönüştü! Sokaklar bomboş kaldı Başkent Ankara, Ramazan Bayramı nedeniyle bomboş kaldı. 9 günlük tatilin ardından Ankara adeta hayalet şehre dönüşürken kentin sokaklarının boş kalması da dikkati çekti.
Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor Mutlu Aile Yaşam Merkezi Mamaklıların yeni gözdesi oldu! Üyelikler yıllık olarak alınıyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin Mamak ilçesinde yapımını tamamlayarak hizmete açtığı Mamak Mutlu Aile Yaşam Merkezi (AYM), vatandaşların gözde mekanı haline geldi. Üyeliklerin alınmaya başladığı bildirilirken detaylar da belli oldu.