ABB, Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesini tamamladı! ABB, Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli Teknolojik Dönüşüm ve Restorasyon Projesini tamamladı! Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Aşti Ankaray Bağlantı Tüneli dönüşüm projesinin tamamlandığı ifade edildi.
Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray ile günde 60 bin yolcu taşıdık Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray ile günde 60 bin yolcu taşıdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından bugün yapılan açıklamalarda Ankara'nın en önemli ulaşım araçlarından biri olan Başkentray hakkında açıklamalara yer verildi.
Gazi Üniversitesi, QS Alan Bazlı Sıralamalarında eğitim alanında 36. sırada! Gazi Üniversitesi, QS Alan Bazlı Sıralamalarında eğitim alanında 36. sırada! Bugün Gazi Üniversitesi tarafından yapılan açıklamalara göre QS Alan Bazlı Sıralamalarında eğitim alanında 420 üniversite arasında 36. sırada yer alındığı ifade edildi.
Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara'da 75 arsayı satışa çıkardı! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara'da 75 arsayı satışa çıkardı! Bugün Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara'da toplamda 75 arsanın satışa çıkarıldığı duyuruldu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlarla bayramlaştı! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşlarla bayramlaştı! Bugün Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile vatandaşlar ile bayramlaştığı anlar görüldü.
Başkentin parklarına bayramda vatandaşlardan yoğun ilgi! Başkentin parklarına bayramda vatandaşlardan yoğun ilgi! Ramazan Bayramı tatil sürecinde Ankara'nın parklarına vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Tatili fırsat bilen aileler keyifli vakit geçirerek havanın da tadını çıkardı.
Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün! Keçiören Belediyesi tarafından açıklanan tesislerde ücretsiz ziyaretler için son gün! Bayramın birinci gününde Keçiören Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda bazı etkinlik alanlarının bayram boyunca ücretsiz olacağı duyurulmuştu. Ücretsiz alanlar için bugün son olduğu belirtildi.
Ankara'da 69 yaşındaki hastanın beyin ameliyatı genel anestezi olmadan gerçekleştirildi! Ankara'da 69 yaşındaki hastanın beyin ameliyatı genel anestezi olmadan gerçekleştirildi! Evde yaşadığı bir kaza sonucunda kafa travması yaşayan 69 yaşındaki hasta Ankara'da genel anestezi olmadan başarılı bir şekilde beyin ameliyatı geçirdi.
Gazi Üniversitesinden büyük gurur! Dünya sıralamasına girdiler Gazi Üniversitesinden büyük gurur! Dünya sıralamasına girdiler Ankara'nın ve ülkenin tanınmış eğitim kurumlarından Gazi Üniversitesi uluslararası değerlendirmelerde gurur verici sonuçlar almaya devam ediyor. Son olarak Gazi Üniversitesi bir çok alanda QS dünya sıralamasına girdiklerini açıkladı.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç bayramlaşma merasimine katıldı Ankara'nın dört bir yanından bayramlaşma görüntüleri gelmeye devam ediyor. Dostluk bağlarını kuvvetlendiren bu günlerde bir arada durmanın önemi gözler önüne seriliyor.
MEB Ankara'da yapay zeka eğitim kursu düzenleyecek! MEB Ankara'da yapay zeka eğitim kursu düzenleyecek! Her geçen gün daha fazla şaşırtıcı bir hal alan yapay zeka teknolojisi konusunda ülkeler içinde çalışmalar sürüyor. Türkiye'de de donanımlı kişiler yetiştirmek adına Milli Eğitim Bakanlığından açıklama geldi.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlar ile bayramlaştı Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlar ile bayramlaştı Ankara'nın merkez ilçesi Çankaya'da bayramlaşma programları sürüyor. Başkan Güner'de sokağa çıkarak Çankayalıların bayramını tebrik etti.