Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü olduğu Behzat Ç'nin çekim tarihi kulislere sızdı! Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun başrolü olduğu Behzat Ç'nin çekim tarihi kulislere sızdı! Erdal Beşikçioğlu’nun Etimesgut Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Behzat Ç. dizisinin yeni sezonu merak konusu olmuştu. Dizinin yeni sezonu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken ortaya atılan bir iddia da dizinin bekleyenlerini heyecanlandırdı.
Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı! Ankara’da polisten kaçan alkollü taksi sürücüsü 2 duvar arasına sıkıştı! Ankara’nın Etimesgut ilçesinde polisten kaçan taksici aracıyla birlikte 2 duvar arasına sıkışırken o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler vatandaşları hayrete düşürürken sosyal medyada da gündem oldu.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti! Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan vatandaşa bayramlaşma daveti! Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilçe halkına bir çağrıda bulundu. Başkan Yaşar, geleneksel bayramlaşma töreni için yaptığı açıklama ile vatandaşlara bir davette bulundu.
Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi Başkent Ankara'ya belediyeler tarafından kazandırılan yatırımlara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi de kent estetiği için yeni adımlar artmaya devam ederken modern taksi duraklarının sayısını da artırıyor. Bu çerçevede Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı, yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler verirken modern taksi durakları da dikkat çekmeye devam ediyor.
14 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro Ankaray EGO Başkentray bedava mı? 14 Nisan Ankara'da toplu taşıma ücretsiz mi, metro Ankaray EGO Başkentray bedava mı? Ramazan Bayramı'nda Ankara dahil pek çok ile toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak kullanılabileceği ifade edilmişti. Toplu taşıma araçlarını 14 Nisan tarihinde kullanacak olan Ankaralılar da bugün metro, Ankaray, Başkentray ve EGO otobüslerinin ücretsiz olarak hizmet verip vermediğini sorgulamaya başladı.
ABB Başkanı Yavaş'ın Meclis çoğunluğunu CHP'nin alması ile 5 yıldır reddedilen projelerini hayata geçirmesi bekleniyor! ABB Başkanı Yavaş'ın Meclis çoğunluğunu CHP'nin alması ile 5 yıldır reddedilen projelerini hayata geçirmesi bekleniyor! CHP'li belediyeler ABB ve İBB'nin Büyükşehir Belediye Meclisinde çoğunlukları olmadığı için 5 yıldır projeleri reddediliyordu. AKP ve MHP'nin oyları ile projeleri reddedilen ABB ve İBB Başkanlarının yeni dönemde Meclis çoğunluğunu sağlamaları ile beraber projelerini bir bir hayata geçirmeleri bekleniyor.
Trafik yoğunluğu haritası! Ankara trafik durumu canlı takip ekranı Trafik yoğunluğu haritası! Ankara trafik durumu canlı takip ekranı Bayram tatilinin sona ermesi ve 15 Nisan tarihinde mesainin yeniden başlayacak olması ile beraber trafiğin son durumu merak ediliyor. Trafiğin son durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Ankara'nın canlı trafik takip ekranına ulaşmak istiyor.
Ankara'da bayram trafiği denetimleri helikopter desteğiyle aralıksız devam ediyor! Ankara'da bayram trafiği denetimleri helikopter desteğiyle aralıksız devam ediyor! Ramazan Bayram tatil sonunun yaklaşması ile birlikte kazaların önlenmesi amacı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmaların devam ettiği ifade edildi.
Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti Beypazarı'nda bayramlaşma etkinliği ABB Başkanı Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşti Ankara'nın ilçelerinde hem bayramlaşma hem de seçim sonuçlarından dolayı teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Yavaş'ın son durağı memleketi oldu. Beypazarı'nda yapılan etkinliğe katılım yoğun oldu.
Ankara Kent Konseyi'nden beraber hareket etme vurgusu: Paylaşmak birlikte yaşamaktır Ankara Kent Konseyi'nden beraber hareket etme vurgusu: Paylaşmak birlikte yaşamaktır Ankara için yeni dönemde "Paylaşmak" temasını benimseyen Ankara Kent Konseyi anlamlı bir video paylaştı. Paylaşılan videoda şehir için toplumun her kesiminin bir arada olabileceği mesajı verildi.
Başkentin marka değeri Ankara Kent Atölyesi ile artacak Başkentin marka değeri Ankara Kent Atölyesi ile artacak Başkentin tanınırlığını ve bilinirliğini arttıran ve uzman isimleri vatandaşlar ile buluşturan Kent Atölyelerinin çalışmaları yakından takip ediliyor. Bu kapsamda Ankara Kent Konseyi tarafından sosyal medyada harekete geçildi.
Şehit itfaiye erlerinin adlarının verildiği ABB İtfaiye istasyonları hizmete başladı Şehit itfaiye erlerinin adlarının verildiği ABB İtfaiye istasyonları hizmete başladı Görevlerini yaparken şehit olan iki itfaiye erinin adı Ankara'da yaşatılıyor. Geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanan iki itfaiye binası çalışmaya başladı.