Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu Pursaklar Belediyesi 350 işçi alımı yapacağını duyurdu İlçedeki vatandaşların iş sahibi olmaları için bir çok daha çalışmalarda bulunan Pursaklar Belediyesi önemli bir duyuru yaptı. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin iş arayanlara müjdeli haberi verdi.
ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor ABB'den Ankara'ya yeni yatırım! Genç Akademi Ulus geliyor Ankara'da yaşayan gençler için yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha imza attıklarını duyururken Genç Akademi Sıhhıye'nin ardından Genç Akademi Ulus'un yapımı için kolları sıvadı.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personeli ile bayramlaştı Bayram tatilinin sona ermesinin ardından vatandaşlar iş hayatına geri döndü. Tatilden dolayı yapılamayan bayramlaşmalar iş dönüşü yapıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ilçe sakinleri ile bayramlaştı Başkan Odabaşı seçimlerin hemen ardından bazı zorunlu işlemlerle ilgilenmek zorunda kaldığı için bayramlaşma programına katılamamıştı. Bu önemli geleneği ihmal etmek istemeyen yeni başkan Gölbaşı halkını makamında misafir etti.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Turgut Altınok’un dört dönem yönettiği Keçiören’de CHP’nin adayı Mesut Özarslan 31 Mart seçimlerinde yeni başkan seçildi. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a ulaşmak isteyenler de iletişim kanalları hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim? Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'na nasıl ulaşabilirim? Etimesgut ilçesinde yaşayan vatandaşlarda dahil olmak üzere bir çok vatandaş Erdal Beşikçioğlu'nun nasıl bir belediye başkanlığı yapacağını merak ediyorlar. Bir belediye başkanı olmasından dolayı ilçe sakinleri de kendisi ile nasıl irtibat kuracağını araştırmaya başladı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılır, iletişim numarası nedir? 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 5 yıl daha görevde kalacağı kesinleşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a nasıl ulaşılacağı merak edildi. Masur Yavaş'a ulaşmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken başkanın iletişim numarası da araştırılan konular arasında yer aldı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın kurduğu dernek ihtiyaç sahiplerine yardım etti Sosyal çalışmalar konusunda hassas olduğu bilinen Başkan Ercan vatandaşların sorunlarının giderilmesine yönelik adımlar atmaya devam ediyor. Bu kapsamda yaşanılan gelişme kamuoyu ile paylaşıldı.
Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor Keçiören Belediyesi ilçede bahar temizliği yapıyor Kış döneminin geride kalmasının ardından vatandaşlar gözlerini yaz aylarına çevirdi. Bu kapsamda Keçiören ilçesinde de hummalı bir çalışma başlatıldı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçe parklarında incelemelerde bulundu Ankara genelinde yerel yönetimler tarafından hizmet çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Altındağ ilçesinde de yürütülen çalışmalara dair bilgilendirme yapıldı.
Ankara'da Mercek-17 Operasyonu! Silah kaçakçıları yakalandı Ankara'da Mercek-17 Operasyonu! Silah kaçakçıları yakalandı Ülke genelinde yasadışı silah barındırma konusu emniyet birimlerinin en hassas oldukları konu başlıkları arasında geliyor. Bu kapsamda ekipleri günler süren düzenli operasyonlarına odaklanmayı sürdürüyor.
Yenimahalle Belediyesi bayramlaşma töreni düzenleyecek Yenimahalle Belediyesi bayramlaşma töreni düzenleyecek Ramazan Bayramı dönemi boyunca gerek siyasiler gerekse vatandaşların bir birleri ile bayramlaşma etkinlikleri sürmüştü. Bu törenler bayramın ardından da devam ediyor.