Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personelleri ile bayramlaştı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin belediye personelleri ile bayramlaştı Başkan Ertuğrul Çetin belediyeye bağlı birimleri ziyaret etti. Bayram tatili sonrasında görevlerine dönen personellerle sohbet eden Çetin özverili çalışmaya devam vurgusu yaptı.
Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu Yenimahalle Belediyesi geleneksel bayramlaşma töreni renkli anlara sahne oldu Geçtiğimiz günlerde belediye tarafından yapılan duyuruda tüm vatandaşlar bu programa davet edilmişti. Davete olumlu yanıt veren ilçe sakinleri renkli anların yaşanmasına sahne oldu.
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını duyurdu! Çankaya Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programını duyurdu! Ulusal Egemenliğimizin 104'üncü yılını kutlayacağımız gün için geri sayım devam ediyor. Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta boyunca konser, sergi, etkinlik ve şenliklerle kutlayacağını duyururken merak edilen kutlama takvimini de açıkladı.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yeni dönem tebriklerini makamında kabul ediyor Yerel seçimlerde görevinin başında kalan isimler arasında olan Murat Ercan'a tebrik ziyaretleri sürüyor. Başkan Ercan yapılan ziyaretlerde yeni dönem için ellerinden geleni yapacaklarını vurguluyor.
Ankara meyve sebze hali güncel fiyatları belli oldu! Ankara meyve sebze hali güncel fiyatları belli oldu! Taze sebze ve meyve almak isteyenler ilk olarak pazar ve hallere gitmeyi tercih ediyor. Ankara'da sebze ve meyve halinden alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar ise sıklıkla fiyatları sorguluyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi halinde alışveriş yapmak isteyenler araştırmalarını sürdürürken 16 Nisan tarihi ile hal fiyatlarını güncel şekilde derledik.
ABB Başkan adaylarının Ankara ilçelerinde aldıkları oy oranları belli oldu! ABB Başkan adaylarının Ankara ilçelerinde aldıkları oy oranları belli oldu! 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarının en çok beklendiği şehirler arasında Ankara ilk sıralarda yer almıştı. Seçimin sona ermesinin ardından başkentin ilçelerinde Mansur Yavaş ve Turgut Altınok'tan hangisinin daha fazla oy aldığı ortaya çıktı.
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu belediye çalışanları ile bayramlaştı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu belediye çalışanları ile bayramlaştı Ramazan bayramını da kapsayan 9 günlük tatil resmi iş yerlerinde de bayramlaşma törenlerinin gecikmesine sebep olmuştu. Bayram dönüşü Etimesgut'ta da bir hareketlilik yaşandı.
Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini öldüren şahıs teslim oldu! Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini öldüren şahıs teslim oldu! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde meydana gelen olayda boşanma aşamasında olduğu eşini öldüren zanlı, polise teslim oldu.
Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu! Keçiören Belediyesi Kartaltepe Mesire Alanının 15 gün kapalı olacağını duyurdu! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden Keçiören Belediyesi tarafından paylaşımda Kartaltepe Mesire Alanının tadilat nedeni ile 15 gün kapalı olacağı ifade edildi.
Mogan Gölü kıyısında sazlık alanda çıkan yangın 1 saat sonra söndürüldü! Mogan Gölü kıyısında sazlık alanda çıkan yangın 1 saat sonra söndürüldü! Bugün Mogan Gölü kıyısında meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucunda 1 saatin sonucunda söndürüldü.
ABB Meclisi nisan ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi! ABB Meclisi nisan ayı ikinci toplantısını gerçekleştirdi! Bugün Ankara Büyükşehir Meclisi tarafından Nisan ayı ikinci toplantısı yapıldı. Bu toplantı Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ertan Işık başkanlığında tamamlandı.
Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırım Projesi kredisi kabul edildi! Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırım Projesi kredisi kabul edildi! Uzun süredir kabul edilmesi beklenen fakat Meclis'ten onayın alınamadığı Tatlar Atıksu Arıtma Tesisi Kapasite Artırım Projesi bugün Ankara Büyükşehir Meclisi'nde oy birliği ile kabul edildi.