Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı 6 Şubat’tan Günümüze Mektuplar sergisi ziyaretçilerini bekliyor Ankara Büyükşehir Belediyesinin açtığı 6 Şubat’tan Günümüze Mektuplar sergisi ziyaretçilerini bekliyor Cumhuriyet tarihinin en ağır doğa olaylarından olan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin acısı ülke genelinde paylaşılmaya devam ediliyor. Yapılan sosyal sorumluluk çalışmaları ile olası yeni depremlere karşı bilinçlendirilme hedefleniyor.
Yenimahalle Şentepe Teleferik Siteminde yapılan çalışma nedeniyle bazı duraklarda seferler durduruldu! Yenimahalle Şentepe Teleferik Siteminde yapılan çalışma nedeniyle bazı duraklarda seferler durduruldu! Ankara Büyükşehir Belediyesinin iştiraki EGO Genel Müdürlüğü, teleferik hatları ile ilgili olarak bazı metro istasyonlarına afiş astı. Yayımlanan afişte Yenimahalle Şentepe Teleferik Siteminde yapılan halat bakımı nedeniyle 3 durakta seferlerin durdurulduğu ifade edildi.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya yapımı devam eden spor tesisinde sona yaklaşıldığını açıkladı İlçe insanlarının sporla iç içe olması konusunda çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Belediye Başkanı Yıldızkaya sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu.
ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu ABB 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan programları duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi az bir zaman kalan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla günler sürecek bir program takvimi oluşturdu. Söz konusu takvimde pek çok şenlikler ve konser yer aldı.
Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor Keçiören Belediyesi vatandaşları başkanlık binasında misafir ederek sorunlarını dinliyor Mesut Özarslan'ın Belediye Başkanlığını yaptığı Keçiören Belediyesi yeni dönemde sosyal anlamda önemli mesajlar veriyor. Başkan Özarslan tarafından görevlendirilen başkan yardımcıları çalışmalarına devam ediyor.
Ankaralı vatandaşlar sakura ağaçları için Dikmen Vadisine akın etti Ankaralı vatandaşlar sakura ağaçları için Dikmen Vadisine akın etti Bahar aylarının gelmesi ile birlikte doğa genelinde insanların içini rahatlatan değişiklikler meydana geliyor. Sıcak havaları fırsat bilen vatandaşlar kendilerini şehir stresinden uzak tutmak için yürüyüşlere çıkıyor.
Sincanlı kadınlar Zeytin Dalı Kültür Merkezi'nde el sanatı eğitimi alıyor Sincanlı kadınlar Zeytin Dalı Kültür Merkezi'nde el sanatı eğitimi alıyor Sincan Belediyesi ilçedeki kadınların sosyal anlamda kendini gelişmesi için adımlar atmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz yıllarda açılan kültür merkezinde 13 farklı el sanatı eğitimi veriliyor.
Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da nitelikli dolandırıcılık operasyonu düzenlendi Bakan Yerlikaya açıkladı! Ankara'da nitelikli dolandırıcılık operasyonu düzenlendi Son dönemde sıkça yer alan başka isimlerin adıyla dolandırıcılık yapılma olaylarına karşı önlemler alınıyor. Eş zamanlı olarak tespit edilen suçlulara işlemler uygulanıyor.
Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak! Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak! Pursaklar Belediyesi tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte TYP kapsamında 6 ay süre ile çalışacak toplamda 350 işçi alımının yapılacağı açıklandı.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu! Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, sünnet ve düğün merasimleri için tahsis edilen TOGG'u duyurdu.
Ankara'da 9 yıl önce boşandığı eşini öldüren kadın polise teslim oldu! Ankara'da 9 yıl önce boşandığı eşini öldüren kadın polise teslim oldu! Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen olayda 9 sene önce boşandığı eşini öldüren kadın polise giderek teslim oldu.
Ankara Kızılcahamam’ın 22 yaşındaki en genç muhtarı görevine başladı! Ankara Kızılcahamam’ın 22 yaşındaki en genç muhtarı görevine başladı! Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Yıldırım Özen mahallesinde yerel seçimlerde en geç muhtar seçilen Hüseyin Ünsal, görevinin başına geçti.