Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Mamak Muhtarlar Derneği heyetini makamında ağırladı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin Mamak Muhtarlar Derneği heyetini makamında ağırladı Mazbatasını aldığı günden itibaren ilçe halkından Başkan Şahin'e ziyaretler sürüyor. Başkanlık görevini sürdüren Veli Gündüz Şahin yapılan tebrikleri kabul ediyor.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner eski ABB Başkanı Ali Dinçer'in kabrini ziyaret etti Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner eski ABB Başkanı Ali Dinçer'in kabrini ziyaret etti 1977-1980 yılları arasında ABB Başkanı olarak görev yapan Ali Dinçer vefatının 17. yıl dönümünde kabri başında anıldı. Çankaya Belediye Başkanı Güner'de anma töreninde yer aldı.
Kahramankazan Belediyesi engelli bireylerin askerlik sevincine ortak olacak Kahramankazan Belediyesi engelli bireylerin askerlik sevincine ortak olacak Engelli vatandaşların hayallerini gerçekleştirmek adına Ankara'da anlamlı bir adım geldi. Kahramankazan Belediyesi konu hakkında bir paylaşımda bulundu.
ABB çocuk meclisi üyeleri çocuk polisler trafiği denetliyor programına katıldı ABB çocuk meclisi üyeleri çocuk polisler trafiği denetliyor programına katıldı Başkentteki küçük yaştaki bireylere yönelik eğitici faaliyetler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda Ankaralı minikler trafik ekipleri ile birlikte araç denetimlerinde bulundular.
Ankara Mamak'ta 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı! Ankara Mamak'ta 4 katlı bir apartmanda yangın çıktı! Tıp Fakültesi Caddesinde çıkan yangın vatandaşların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Söz konusu olaya kısa sürede müdahale edildi.
Sincan Metrosunda arıza mı oldu? Ankara Sincan metro arızası Sincan Metrosunda arıza mı oldu? Ankara metro arızası Ankara'da gün içinde en çok kullanılan toplu taşıma araçları arasında metro yer alıyor. Metroların çalışmaması durumunda çok sayıda vatandaş mağduriyet yaşıyor.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Merkez ilçeler arasında yer alan Pursaklar'da yeni oluşan sorunları çözme adına ekipler faaliyetlerini sürdürüyor. Araç trafiğini rahatlatma ve yeni güzergahlar oluşturma projelerinin kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.
TÜİK konut satış istatistiklerini açıkladı! Ankara'da büyük artış TÜİK konut satış istatistiklerini açıkladı! Ankara'da büyük artış Türkiye İstatistik Kurumu ülke genelindeki konut satış istatistiklerini paylaştığı aylık raporunu yayınladı. Rapora göre geçen yılın aynı ayına göre ülkede konut satışlarının azaldığı gözlemlendi.
Yenimahalle Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına Yüzyılın Başkenti Ankara konseri daveti Yenimahalle Belediyesi'nden ilçe vatandaşlarına Yüzyılın Başkenti Ankara konseri daveti Vatandaşların kültürel etkinlikler ile sosyalleşmesini sağlayan Yenimahalle Belediyesi bir konser paylaşımında bulundu. Söz konusu konser Ankara temalı Türk Halk Müziği konseri olarak açıklandı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki spor tesisi ve mesire alanlarında incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki spor tesisi ve mesire alanlarında incelemelerde bulundu Yönetimi devraldığı günden itibaren eksiklerin giderilmesi için ekipler ile birlikte sahada bulunan Başkan Tiryaki farklı noktalara gitmeye devam ediyor. Beraberindeki isimler ile birlikte tespitlerde bulunan Veysel Tiryaki gerekli talimatları veriyor.
Ankara'da yasaklı madde üreten ve satanlara Narkoçelik -12 operasyonu düzenlendi! Ankara'da yasaklı madde üreten ve satanlara Narkoçelik -12 operasyonu düzenlendi! Başkent güne yeni bir operasyon haberi ile daha uyandı. Neredeyse her gün bir operasyon haberi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya gerçekleşen operasyonu zehirli madde tacirlerine yönelik olduğunu bildirdi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu! Ankara Emniyet Müdürlüğü şüpheli paket uygulaması yapılacağını duyurdu! Bugün Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte şüpheli paket uygulaması yapılacağı ifade edildi.