Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski ABB Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında ağırladı Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu eski ABB Başkanı Murat Karayalçın'ı makamında ağırladı Ankara'da göreve yeni gelen Belediye Başkanlarını ziyaret etme turları devam ediyor. Şehirde başkanlığı en çok merak edilen isimlerden Başkan Beşikçioğlu bu süreçte çok sayıda isim ile bir araya geliyor.
Yenimahalle Belediyesi 23 Nisan çocuk şenliği programını açıkladı Yenimahalle Belediyesi 23 Nisan çocuk şenliği programını açıkladı Ankara genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıkları devam ediyor. Çocuklar ve ailelerine güzel anlar yaşatmak için harekete geçen Yenimahalle Belediyesi de bir duyuru paylaşımı yaparak vatandaşları beraber bayramı kutlamaya davet etti.
Kahramankazan Belediyesinin ne kadar borcu olduğu açıklandı Kahramankazan Belediyesinin ne kadar borcu olduğu açıklandı 31 Mart seçimleri sonrasında yönetime geçen belediye başkanlarının ne kadar borç devraldığı gündem olmuştu. Bu kapsamda Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de benzer bir durumun yaşandığı öğrenildi.
Bilkent Üniversitesi öğrencilerine trafik konusunda bilinçlendirme yapıldı Bilkent Üniversitesi öğrencilerine trafik konusunda bilinçlendirme yapıldı Genç nesilleri trafiğin olumsuz sonuçlarına karşı erkenden uyarmak adına Ankara Emniyet Müdürlüğü bir sosyal sorumluluk hareketine imza attı. Şehrin önde gelen eğitim kurumlarından olan Bilkent Üniversitesinde kurulan alanda öğrencilere bilgiler verildi.
Ankara için fırtına uyarısı verildi! Valilik açıklama yaptı Ankara için fırtına uyarısı verildi! Valilik açıklama yaptı Meteoroloji tarafından Ankara'da yapılan olumsuz hava koşulları uyasının ardından bir açıklamada Valilikten geldi. Valilik vatandaşlara dikkatli olması çağrısında bulundu.
Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı Keçiören Belediyesi devam eden bahar temizliği çalışmalarında gelinen son durumu paylaştı Sıcak havaların gelmesi ile beraber ilçe sakinlerinin temiz ve hijyenik yerlerde vakit geçirmesi adına faaliyetlerini sürdürüyor. İnsanların en yoğun olduğu yerlerde çalışan ekipler sağlıklı alanlar oluşmasını sağlıyor.
ABB Başkanı Yavaş: Asıl faaliyet raporu milletimiz tarafından onaylandı ABB Başkanı Yavaş: Asıl faaliyet raporu milletimiz tarafından onaylandı Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis oturumları gerçekleşmeye devam ediyor. Faaliyet raporu onaylamalarına başkanlık eden Mansur Yavaş yeniden başa gelmelerinin en büyük onay olduğuna vurgu yaptı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nı ziyarete gelen vatandaşlara teşekkür paylaşımı Uzun bir dönem sonra yeniden Gölbaşı Belediye Başkanı olan Odabaşı'na tebrik amaçlı ziyaretler devam ediyor. Toplumun her kesiminden gelen isimleri makamında ağırlayan Başkan Odabaşı duyduğu minneti dile getirdi.
Ankara Sincan'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var Ankara Sincan'da zincirleme trafik kazası! Yaralılar var Mareşal Çakmak mahallesinde yaşanan kaza yürekleri ağıza getirdi. Kaza 3 aracın karıştığı öğrenildi.
Ankara - Diyarbakır Turistik Tren seferi ilk kez yola çıkıyor Ankara - Diyarbakır Turistik Tren seferi ilk kez yola çıkıyor Haftalar öncesinden duyurulan ve pek çok vatandaşın beklediği gelişme bugün gerçekleşecek. Ankara'dan başlatacak yeni tren seferi bugün yola çıkacak.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin inceleme çalışmalarında son durağı Millet Bahçesi oldu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin inceleme çalışmalarında son durağı Millet Bahçesi oldu Göreve geldiği ilk günlerden itibaren ilçe genelinde kapsamlı bir inceleme süreci başlayan Başkan Tiryaki önemli noktalara gitmeye devam ediyor. İlçenin son durumuna daha iyi hakim olma faaliyetlerinde çok sayıda görevli yer alıyor.
21 Nisan Ankara'da hangi konserler var? Nisan ayı Ankara konser takvimi 21 Nisan Ankara'da hangi konserler var? Nisan ayı Ankara konser takvimi Ankara'da yaşayan vatandaşlar tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamalara göre belirli konserlerin düzenlendiği belirtildi.