ABB ASKİ ekipleri Ankara Çayını temizleme çalışmalarına devam ediyor ABB ASKİ ekipleri Ankara Çayını temizleme çalışmalarına devam ediyor Ankara'nın bilindik akarsularından olan fakat kirliliği ile olumsuz bir şöhrete sahip Ankara Çayını temizleme işlemleri ayladır sürüyor. Yapılan çalışmalarda tonlarca malzemenin çaydan çıkarıldığı öğrenildi.
Aşık Veysel'in torunu Gül Eda Hür ABB Meclisinde CHP Grup sözcüsü oldu Aşık Veysel'in torunu Gül Eda Hür ABB Meclisinde CHP Grup sözcüsü oldu Yerel seçimlerin ardından il ve ilçe meclislerinde görev dağılımı işlemleri sürüyor. Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediye meclisinde çoğunluğu elinde bulunduran CHP'nin yaptığı bir atama gündem oldu.
Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı! Ankara'da iki hırsız park halindeki otomobilden binlerce liralık eşyaları alıp kaçtı! Başkent'te yaşanan hırsızlık vakası pes dedirtti. İki hırsızın rahat bir şekilde bir arabadan eşya çalma anları kameralara an be an yansıdı.
Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi Güdül Belediye Başkanı Doğanay temizlik çalışmaları hakkında bilgiler verdi Ankara'da temizlik seferberliği başlatan Belediyeler arasına Güdül'de katıldı. İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay'dan geldi.
Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı Çankaya Belediyesi sokaklarda ilaçlama çalışması başlatıldığını açıkladı İnsan sağlığını koruma ve sokakları temiz tutma faaliyetleri yürüten belediye bilgilendirme yaptı. Belediyeye bağlı ekipler çalışmalarını vatandaşlara göre ayarladı.
Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini katleden kocanın kadını nasıl kandırdığı ortaya çıktı Ankara'da boşanma aşamasındaki eşini katleden kocanın kadını nasıl kandırdığı ortaya çıktı Okuyanın tüylerini diken diken eden olay Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşandı. Oğlunun hasta olduğunu sanarak evden çıkmaya hazırlanan kadın cinayete kurban gitti.
Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi Etimesgut Belediye Başkanı Beşikçioğlu'nun belediye borcu sözlerine eski başkandan teşekkür geldi Seçim sonrasında ülke genelinde en çok konuşulan siyasi konular arasında belediyelerde çıkan büyük borç rakamları yer almıştı. Ankara'nın Etimesgut ilçesinde başkan olan Beşikçioğlu'da eski yönetime teşekkür eden sözlerde bulunmuştu.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap şehit ailelerini ilçeye davet etti Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap şehit ailelerini ilçeye davet etti Ülke genelinde evlatlarını ve eşlerini genç yaşta toprağa veren şehit ailelerine yönelik morallerini yükseltme programları düzenleniyor. Bu kapsamda Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de harekete geçildi.
ABB Jeoloji kurultayına sponsor oldu ABB Jeoloji kurultayına sponsor oldu Ankara Büyükşehir Belediyesi, rutin belediye faaliyetlerine ek olarak sosyal anlamda da önemli programlara ev destek vermeye desteğini sürdürüyor.
Ankara'da günlerdir beklenen fırtına ve yağışlar başladı Ankara'da günlerdir beklenen fırtına ve yağışlar başladı Başkent Ankara'da dahil olmak üzere ülkenin bir çok noktasında yağış ve şiddetli rüzgar etkisini göstermeye başladı. Yetkililerden vatandaşların mağdur olmaması için uyarılar geliyor
Ankara Yenimahalle'de 2 kişiyi yaralayan 8 şahıs tutuklandı Ankara Yenimahalle'de 2 kişiyi yaralayan 8 şahıs tutuklandı Başkentte huzuru bozan ve başka insanlara zarar verenler birer birer yakalanıyor. Son olarak Adam yaralama ve gasp suçuna karışan şahıslar kısa sürede yakalanarak cezalandırıldı.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç ilçe genelinde denetimlerini sürdürüyor Göreve geldiği andan itibaren vatandaşlar ile irtibatını arttıran ve eksikleri giderme hamleleri atan Başkan Karakoç belediye kurumlarını ziyaret ediyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Satılmış Karakoç daha iyi hizmet vurgusu yapıyor.