Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi Çankaya Belediyesinin eğitim verdiği genç yüzücüler 23 Nisan için havuza girdi Ankara'da 23 Nisan kapsamında yoğun bir şekilde programlar düzenleniyor. Çeşitli kurum ve kuruluştan vatandaşlar bu heyecanı beraber yaşamak adına bir araya geliyor. Bu kapsamda Çankaya Belediyesi'nde önemli bir program gerçekleştirildi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu çocuklara devretti Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu 23 Nisan dolayısıyla koltuğunu çocuklara devretti 23 Nisan denince akıllara gelen en renkli olaylardan birisi yetkili isimlerin temsili olarak koltuklarına küçükleri oturtması oluyor. Yıllardır devam eden bu anlamlı hareket bu sene Kahramankazan ilçesinde de yaşatıldı.
Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi! Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliklerine yoğun ilgi! Ülke genelinde büyük bir heyecanla kutlanmaya devam ediyor. Türkiye'nin tamamına yayılan heyecan Keçiören'de hissedildi. Keçiören Başkanı Mesut Özarslan vatandaşlarla beraber bu mutluluğa ortak oldu.
Yenimahalle Belediyesi açtığı kütüphaneler ile binlerce öğrenciye ders çalışma ortamı sunuyor Yenimahalle Belediyesi açtığı kütüphaneler ile binlerce öğrenciye ders çalışma ortamı sunuyor Eğitime ve öğrencilere yaptıkları yatırımlar ile adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi ilçede geniş bir kütüphane ağı oluşturdu. Kurulan kütüphanelerden yararlanan üye sayısı 10 bini geçti.
ABB Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı ABB Başkanı Mansur Yavaş 23 Nisan dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkent Ankara pek çok konser ver etkinlik düzenleniyor. Bayramın ilan edildiği ve Kurtuluş Savaşı'nın koordine edildiği şehir olan Ankara'da Mansur Yavaş bir kutlama paylaşımında bulundu.
Ankara'da sığınmacılara sahte kira sözleşmesi hazırlayan şahıslar gözaltına alındı! Ankara'da sığınmacılara sahte kira sözleşmesi hazırlayan şahıslar gözaltına alındı! Başkentte yaşanan olay dolandırıcıların ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını bir kez daha gösterdi. Yaşanılan durumda yurt dışından gelen şahısların konaklayacak ev bulmalarına yardımcı olma vaadi ile onları kandırdıkları anlaşıldı.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor Pursaklar Belediye Başkanı Çetin dünya evine giren çiftlerin mutluluğuna ortak oluyor İl ve ilçe belediye başkanlarının görevleri arasında resmi nikah kıymak da yer alıyor. Bu görevlerini sık sık yerine getiren başkanlar vatandaşların en özel anlarına şahitlik ediyor.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan vatandaşlarla beraber yağmur duası yaptı Kurak bir dönemden geçen Ankara'da yapılan maddi önlem ve adımlara ek olarak vatandaşlarda manevi adımlar atıyor. Bu kapsamda Sincan'da toplanan vatandaşlar yağış başlaması için dualar ettiler.
Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu Altındağ Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 23 Nisan etkinliği renkli görüntülere sahne oldu Ankara genelinde yaklaşan 23 Nisan bayramı öncesinden kutlama etkinlikleri başladı. Çocukların yapılan organizasyonlarda doyasıya eğlendiği görüldü.
Ankara Çankaya'da sokak ortasında kavga! 7 kişi bir kişiyi tekmeledi Ankara Çankaya'da sokak ortasında kavga! 7 kişi bir kişiyi tekmeledi Akşam saatlerinde yaşanan kavga kameralar ile an be an görüntülendi. Söz konusu kavga polislerin ekiplerinin müdahalesi ile sona erdi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti Belediye başkanlığı görevinde halktan uzaklaşmadan hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Şahin sözünü yaptığı ile tasdiklemeye devam ediyor. Başkan Veli Gündüz Şahin gideceği yere toplu taşıma aracı kullanarak yolculuk yaptı.
Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji saatlik olarak duyurdu! Yeni haftada Ankara'da hava nasıl olacak? Bu hafta Ankara'da rüzgarlı bir havanın hakim olmasının ardından gelecek hafta hava durumunda havanın nasıl olacağına yönelik merak edilenler Ankaralı vatandaşlar tarafından araştırıldı.