23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara İzmir İstanbul toplu taşıma bedava mı? 23 Nisan'da toplu taşıma ücretsiz mi? Ankara İzmir İstanbul toplu taşıma bedava mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle toplu taşıma araçlarının ücret durumu araştırılıyor. 23 Nisan'da toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı sorgulanırken Ankara, İstanbul ve İzmir'de son durum merak edildi.
Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri Sincan Belediyesi kreşlerindeki miniklerden 23 Nisan'a özel gösteri Her yaştan çocuğun aileleri ile beraber kutladığı 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Sincan'da yüzleri güldüren anlar yaşadı. Miniklerin hazırladığı gösteriler özel anlar yaşanmasına sebep oldu.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki 23 Nisan'da koltuğunu 10 yaşındaki Elif'e devretti 23 Nisan dolayısıyla makam sahibi isimler sembolik olarak koltuklarını gençlere devretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Tiryaki'de koltuk devri yapan isimlerden oldu.
Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak Polatlı Belediyesi 23 Nisan'ı çocuklara özel hazırlanan etkinlikler ile kutlayacak 23 Nisan'da ilçesindeki çocukları mutlu etmek isteyen ilçelerden birisi de Polatlı oldu. İlçede belediye tarafından pek çok etkinlik düzenleneceği öğrenildi.
Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı! Çankaya Belediyesi 23 Nisan Çocuklar Sergisinin açılışını yaptı! Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in ev sahipliğinde Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde bugün “23 Nisan Çocuklar Sergisi” açılışı gerçekleştirildi.
Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi! Nallıhan'da hayvan üreticileri ile istişare toplantısı gerçekleştirildi! Bugün Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör'ün de katılımı ile birlikte hayvan üreticileri ile istişare toplantısı tamamlandı.
Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı! Mansur Yavaş, sosyal medyada oğlu için 23 Nisan koltuğunu isteyen anneye kayıtsız kalmadı! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabı üzerinden otizmli oğlu için 23 Nisan koltuğu isteyen anneyi kırmadı.
Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti! Beypazarı Belediye Başkanı Kasap şehit ailelerini Beypazarı'na davet etti! Bugün Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, şehit aileleri için yaptığı açıklamalarda ücretsiz bir şekilde misafir etmek üzere Beypazarı'na davet ettiğini ifade etti.
Ankara'da çalıştığı lunaparkta kafasına Adrenalin oyun aracı çarpan genç ağır yaralandı! Ankara'da çalıştığı lunaparkta kafasına Adrenalin oyun aracı çarpan genç ağır yaralandı! Ankara'nın Sincan ilçesinde harçlığını çıkartmak için çalıştığı lunaparkta bir genci kafasına Adrenalin oyuncağı çarptı. Kazanın ardından gencin ağır yaralandığı bilgisine ulaşıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı! Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı 23 Nisan mesajı yayımladı! Bugün Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayımladığı mesajda 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ile TBMM'nin kuruluşunun 104. yılını kutladı.
Etimesgut Belediyesi sınırları içerisinde kurulan pazar yerleri ve günleri duyuruldu! Etimesgut Belediyesi sınırları içerisinde kurulan pazar yerleri ve günleri duyuruldu! Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan ve pazardan alışveriş yapmak isteyen kişiler için Etimesgut Belediyesi tarafından belediye sınırları içerisinde açık olan pazar yerleri açıklandı.
Ankara'da uyuşturucu parası için babasını öldüren sanık: Para vermezsen evi yakarım Ankara'da uyuşturucu parası için babasını öldüren sanık: Para vermezsen evi yakarım Ankara'da meydana gelen olayda bir kişi uyuşturucu parası için babasını öldürdü. Sanığın annesi ise verdiği ifadede şahsın cezaevinde 'Para vermezsen evi yakarım' diye tehdit ettiği belirtildi.