Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti! Güdül Belediye Başkanı Doğanay 23 Nisan'da çocuklara futbol ve voleybol toplu hediye etti! Ülke genelinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay çocuklara hediyeler verdi.
Haymana'da 23 Nisan etkinlikleri ile bayram kutlamaları gerçekleştirildi! Haymana'da 23 Nisan etkinlikleri ile bayram kutlamaları gerçekleştirildi! Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'un katılımı ile birlikte bayram havasında 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.
Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri! Kalecik Belediyesi'nden 23 Nisan'da Hacivat Karagöz ve tiyatro gösterileri! Bugün Kalecik Belediyesi, 23 Nisan'a özel çocuklar için Hacivat Karagöz ile çeşitli tiyatro etkinlikleri düzenleyerek kutlamalarını gerçekleştirdi.
Kızılcahamam'da 23 Nisan'a özel Çocuk Şenliği düzenlendi! Kızılcahamam'da 23 Nisan'a özel Çocuk Şenliği düzenlendi! Bugün Kızılcahamam Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel çocuk şenliği düzenlendi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan'a özel çocuk festivali düzenledi! Ankara Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan'a özel çocuk festivali düzenledi! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel çocuk festivali düzenlendi.
Beypazarı Belediyesi 23 Nisan kutlamalarını coşkuyla gerçekleştirdi! Beypazarı Belediyesi 23 Nisan kutlamalarını coşkuyla gerçekleştirdi! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, coşkulu bir şekilde tamamlandı.
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı! Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan 23 Nisan mesajı! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Polatlı'da gerçekleştirilen kutlamaların ardından Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'dan önemli mesajlar geldi.
Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı! Gölbaşı'nda 23 Nisan coşkusu yaşandı! Ankara Gölbaşı'nda vatandaşların yoğun ilgisi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Düzenlenen etkinliklere Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı katılım sağladı.
Ankara'da tırın sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile yara almadan kurtuldu! Ankara'da tırın sürüklediği otomobildeki 5 kişilik aile yara almadan kurtuldu! Ankara'nın Elmadağ ilçesinde meydana gelen olayda tır, otomobili 50 metre kadar sürükledi. Otomobil içerisinde yer alan 5 kişilik aile ise şans eseri yara almadan kurtuldu.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den 23 Nisan'da gençliğe güven sözleri Türkiye bugün 23 Nisan kutlamaları kapsamında pek çok eğlenceli ve anlamlı ana tanıklık etti. TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlanan 23 Nisan'da Çankaya'da da binlerce insan hazırlanan programlara katıldı.
Ankara Valiliği şehir için bir kez daha fırtına uyarısı verdi! Ankara Valiliği şehir için bir kez daha fırtına uyarısı verdi! Ankara'da geçtiğimiz günlerde yaşanan olumsuz hava koşulları ülke gündemine oturmuş, çok sayıda ev ve araçta hasar meydana gelmişti. Yaşanan bu durumun ardından Ankara Valiliği bir kez daha uyarı açıklaması yayınladı.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan'da koltuğunu şehit kızına devretti Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan 23 Nisan'da koltuğunu şehit kızına devretti 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde görev koltuğuna diğer başkanlar gibi çocukları geçiren Başkan Özarslan özel bir misafiri başkanlık koltuğuna koydu. Keçiören Belediye Başkanı koltuğuna geçen isim Şehit Özgür Kara’nın kızı Melis oldu.