Ankara dahil 57 ilde Narkoçelik-41 operasyonu: 644 şüpheli yakalandı! Ankara dahil 57 ilde Narkoçelik-41 operasyonu: 644 şüpheli yakalandı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yapmış olduğu açıklaması ile zehir tacirlerine büyük bir darbe daha vurulduğunu duyurdu. 57 ilde düzenlenen Narkotik operasyonları ile yüksek miktarda yasaklı madde ele geçirilirken 644 zehir taciri de yakalandı.
Sincan Belediyesi'nin "Farkında Ol, Hayata Geç Kalma" programı yapıldı Sincan Belediyesi'nin "Farkında Ol, Hayata Geç Kalma" programı yapıldı Ankara’da Sincan Belediyesi tarafından 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı münasebetiyle “Farkında ol, Hayata Geç Kalma” etkinliği düzenlendi.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, KKTC’de Türk Devletleri Kültürel Diplomasi Paneli’nde konuşacak Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, KKTC’de Türk Devletleri Kültürel Diplomasi Paneli’nde konuşacak 3 Ekim’de KKTC’de gerçekleştirilecek olan 7. TÜRKSOY Etno-Moda Buluşması çerçevesinde düzenlenecek olan Türk Devletleri Kültürel Diplomasi Paneli’ne Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da katılarak bir konuşma gerçekleştirecek.
Ankara Beypazarı'nda çiftçilere ÇKS çağrısı! Ankara Beypazarı'nda çiftçilere ÇKS çağrısı! Ankara’nın Beypazarı ilçesinde çiftçilere Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarını yenilemeleri için çağrı yapıldı.
Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ndeki hırsızlık güvenlik kamerasına yakalandı Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’ndeki hırsızlık güvenlik kamerasına yakalandı Ankara’nın simge yerlerinden olan Hacı Bayram-ı Veli Türbesi’nden şüpheli iki kişinin hırsızlık yaptıkları belirlendi. O anlar güvenlik kamerasına kaydedildi.
Ankara Polatlı’da otomobil tıra arkadan çarptı Ankara Polatlı’da otomobil tıra arkadan çarptı Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir otomobil tıra arkadan çarptı. Meydana gelen olayda otomobil sürücüsü yaralandı.
Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı Etimesgut Belediyesi Kent Fest takvimini paylaştı Etimesgut, önümüzdeki günlerde önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun girişimleri ile ilk defa düzenlecek olan Kent Fest'te tiyatro, söyleşi ve stand up gibi etkinlikler olacak.
Bakan Tunç, Ankara Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası temel atma törenine katıldı Bakan Tunç, Ankara Adli Tıp Grup Başkanlığı Hizmet Binası temel atma törenine katıldı Adalet Bakan Yılmaz Tunç, bugün Ankara Adli Tunç Grup Başkanlığı Hizmet Binası temel atma törenine katılım sağladı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Tunç, yeni yapılan adliye binalarına yönelik eleştirilere de cevap verdi.
Gölbaşı Belediyesi,  ilçe meclis toplantılarını canlı yayınlayacak Gölbaşı Belediyesi, ilçe meclis toplantılarını canlı yayınlayacak Başkent'te Ankara Büyükşehir Belediyesinin başlattığı meclis toplantılarını canlı yayınlama politikası zaman içinde ilçelere de yayılmıştı. Bazı belediyeler ilçe meclis toplantılarını sosyal medya hesapları üzerinden yayınlayarak insanların gelişmelerden haberdar olmasını sağladı.
Mamak Belediyesi Avrupa Şampiyonası’na Çağrı Fidan’ı gönderecek Mamak Belediyesi Avrupa Şampiyonası’na Çağrı Fidan’ı gönderecek Mamak Belediyesi, Karadağ’ın Budva şehrinde düzenlenecek olan Avrupa Genç Erkekler ve Genç Kadınlar Boks Şampiyonası’na Çağrı Fidan’ı gönderiyor. 8 yıldır Mamak Belediyesi’nin sporcusu olan Fidan Mamak’ı temsil edecek.
Ankara Ulus'ta bir şahıs intihar etmek için çatıya çıktı! Ankara Ulus'ta bir şahıs intihar etmek için çatıya çıktı! Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Ulus semtinde gündüz saatlerinde korku dolu bir an yaşandı. Yetişkin bir erkeğin hayatını sonlandırmak için bir binanın çatısının üstüne çıktığı iddia edildi.
Müzisyen Onur Şener ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı Müzisyen Onur Şener ölümünün ikinci yılında mezarı başında anıldı Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucunda öldürülen Müzisyen Onur Şen ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı.