Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ilçedeki mahallelerde incelemelerde bulundu Göreve geldiği andan itibaren yaptığı çalışmalara ek olarak inceleme çalışmalarını sürdüren Başkan Tiryaki talepleri dinlemeye devam ediyor. İlçe eksiklerini kapatmak adına yapılan çalışmalarda vatandaşlarda taleplerini dile getiriyor.
Kalp hastalığı olan 4 günlük bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi Kalp hastalığı olan 4 günlük bebek, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi Hatay'da kalp rahatsızlığı bulunan 4 günlük bebek, yapılan operasyon ile birlikte Sağlık Bakanlığı uçağı ile Ankara'da hastaneye kaldırıldı.
Ankara Altındağ'da silahlı kavga! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara Altındağ'da silahlı kavga! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Altındağ ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada iki kişinin hayatını kaybettiği ifade edildi. Kavganın çıkış nedeni ise henüz bilinmiyor.
Çubuk Belediyesi çalışmaları paylaştı! Tarihi ve Kültürel Mirasımıza sahip çıkıyoruz Çubuk Belediyesi çalışmaları paylaştı! Tarihi ve Kültürel Mirasımıza sahip çıkıyoruz Bugün Çubuk Belediyesi'nin resmi internet adresi üzerinden yapılan paylaşımda belediye tarafından tarihi ve kültürel miraslar için yapılan çalışmalar duyuruldu.
Altındağ Belediyesi, ilçede kurulan pazar alanlarını paylaştı! Altındağ Belediyesi, ilçede kurulan pazar alanlarını paylaştı! Altındağ'da yaşayan vatandaşlar için Altındağ Belediyesi tarafından, ilçede kurulan pazar yerleri ve saatleri paylaşıldı.
ABB Başkanı Yavaş, 23 Nisan dolayısıyla resepsiyon verdi! 65 ülkeden katılım sağlandı ABB Başkanı Yavaş, 23 Nisan dolayısıyla resepsiyon verdi! 65 ülkeden katılım sağlandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından 23 Nisan dolayısıyla verilen resepsiyona 65 ülkeden büyükelçiler ve misyon şefleri katılım sağladı.
Gölbaşı Belediyesi'nin toplam borcu belediye binasına asıldı! Gölbaşı Belediyesi'nin toplam borcu belediye binasına asıldı! Gölbaşı Belediye Binası'na borçlarının yer aldığı afiş belediye binasına asılarak, belediyenin toplam borcu Gölbaşı halkına duyuruldu. Afişte tüm borçlar detaylı bir şekilde açıklandı.
Beypazarı Belediyesi duyurdu! TOGG makam aracı özel günler için tahsis edilmeye başlandı Beypazarı Belediyesi duyurdu! TOGG makam aracı özel günler için tahsis edilmeye başlandı Bugün Beypazarı Belediyesi, geçtiğimiz günlerde duyurulan TOGG marka makam aracının vatandaşlara tahsis edilmeye başlandığını duyurdu.
İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor? İYİ Parti son Gençlik Kolları Genel Başkanı Mehmet Murat Yaprak kongrede kimi, neden destekliyor? İYİ Parti'nin Olağanüstü Kongre sürecine ilişkin Kazım Eser ile Ankara Duysun programımızın bu haftaki konuğu İYİ Parti Gençlik Kolları Eski Genel Başkanı Sayın Murat Yaprak oldu.
Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor Ankara Valiliği uyardı! O tarihte Ankara'da kuvvetli lodos bekleniyor Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılar çerçevesinde Ankara il genelinde kuvvetli lodosun hakim olacağı ifade edildi. Konuya dair dikkat edilmesi gerekenler paylaşıldı.
Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı Gölbaşı Belediyesi park ve bahçelerde temizlik ve bakım çalışması yaptı Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Gölbaşı halkı yeşil alanlara daha fazla gitmeye başladı. Bu konuda hazırlık yapan belediye birimleri de vatandaşların kaliteli vakit geçirmesi için faaliyetlerini devam ettiriyor.
Keçiören Belediyesinin günler süren 23 Nisan programlarına binlerce insan katıldı Keçiören Belediyesinin günler süren 23 Nisan programlarına binlerce insan katıldı Ankara'da 23 Nisan kutlamalarını tek bir güne sığdırmayan Keçiören Belediyesi doya doya bir bayram havası geçirilmesi sağlandı. Başkan Mesut Özarslan her bayramın bu şekilde coşkulu geçeceğini söyledi.