Toz taşınımı devam ediyor mu, bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Toz taşınımı devam ediyor mu, bugün Ankara'da hava nasıl olacak? Yurdun pek çok kesimini etkisi altına alan toz taşınımının ne zamana kadar devam edeceği merak konusu olurken, Ankara'da son dakika hava durumu araştırılmaya başlandı.
Ankara'da düzenlenen operasyonda 12,2 ton sahte gıda ele geçirildi Ankara'da düzenlenen operasyonda 12,2 ton sahte gıda ele geçirildi Bugün İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyonlar sonucunda Ankara'da 12,2 ton sahte gıda ele geçirildiği ifade edildi.
Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor Polatlı Belediyesi duyurdu! Evde temizlik hizmeti devam ediyor Polatlı'da yaşayan ve ihtiyacı olan vatandaşlar için belediye tarafından evde temizlik hizmeti verilmeye devam ediyor. Bu kapsamda gerekli olan başvuru işlemleri de belediye tarafından sürdürülecek.
Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi! Ankara'da kaçakçılıkla mücadele operasyonları gerçekleştirildi! Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da düzenlenen kaçakçılık ile mücadele operasyonlarını paylaştı. Operasyonlarda 4 kişiye adli işlem yapıldığı belirtildi.
Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti! Çankaya Belediye Başkanı Güner, ODTÜ yönetimi ile görüşerek öğrencilerin talebini iletti! Bugün ODTÜ Yönetimi ile görüşme gerçekleştiren Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, öğrencilerden dünden bu yana gelen taleplerin iletildiğini belirtti.
Ankara Yenimahalle'de bulunan 10 katlı binada yangın meydana geldi! Ankara Yenimahalle'de bulunan 10 katlı binada yangın meydana geldi! Bugün Ankara'da peş peşe meydana gelen yangınlara bir yenisi daha eklendi. Şentepe'de bulunan 10 katlı bir binada yangın meydana geldi.
Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor! Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor! Mamaklı vatandaşlar tarafından belediyenin yaptığı duyurular çerçevesinde alabilecekleri sosyal yardım ve destekler için başvuru alımlarının devam ettiği ifade edildi.
Ankara'da medikal malzeme fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! Ankara'da medikal malzeme fabrikasında çıkan yangın söndürüldü! Son dakika haberine göre Ankara'nın Akyurt ilçesinde, medikal malzeme üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
Ankara Çankaya'da çıkan trafo yangını paniğe neden oldu Ankara Çankaya'da çıkan trafo yangını paniğe neden oldu Başkent Ankara'da çıkan yangın olayları kısa sürede basına yansımaya devam ediyor. Çankaya ilçesinde bir trafo, bilinmeyen bir nedenden dolayı öğle saatlerinde patladı. Çevredeki vatandaşlar korku dolu anlar yaşarken yangının itfaiye ekiplerince söndürüldüğü öğrenildi.
Ankara'da bir iş yerine gelip 2 kişiyi katleden şahıs yakalandı Ankara'da bir iş yerine gelip 2 kişiyi katleden şahıs yakalandı Ankara'da yaşanan kan dondurucu olay şehir ve ülke gündeminde yer edinmeyi başarmıştı. Bungalov evi yapan bir iş yerinde 2 kişi orada çalışan kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret! CHP Ankara Milletvekili Aylin Yaman'dan Haber Ankara ofisine ziyaret! CHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Dr. Aylin Yaman, Serhat Medya bünyesinde bulunan Haber Ankara ofisini ziyaret etti. Haberankara.com imtiyaz sahibi Serhat Karaman ile CHP Ankara Milletvekili Dr. Yaman, yerel basın ve medya hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Şener Şen ile bir araya geldi Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden kabul edilen Şener Şen Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Rol aldığı Zengin Mutfağı adlı oyunu izleyenler arasında Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'de yer aldı.