Beypazarı Belediyesi haşereler için ilaçlama yapıyor Beypazarı Belediyesi haşereler için ilaçlama yapıyor Beypazarı ilçesinde son günlerde yoğun bir ilaçlama trafiği sürüyor. Vatandaşların sıcak günleri hastalık ve rahatsızlıklar ile geçirmemesi adına belediye araçları sokaklarda turluyor.
27 - 28 Nisan Ankara'da nöbetçi noterler sorgulama ekranı 27 - 28 Nisan Ankara'da nöbetçi noterler sorgulama ekranı Bireyler arasındaki alışverişlerde hukuki güvenliğin sağlanması için hizmetlerini sürdüren noterler, hafta sonu nöbetçi olarak hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Ankaralılar da 27 - 28 Nisan tarihinde nöbetçi noter adreslerini merak ediyor.
Ankara - Sivas YHT hattı 1. yılını kutluyor! Ankara - Sivas YHT hattı 1. yılını kutluyor! Türkiye'nin hızlı tren ağını büyütmeye devam ediyor. Oluşturulan rotalara zaman içinde yeni duraklar ekleniyor.
Altındağ Belediyesi sporcuları turnuvalardan altın madalya ile dönüyor Altındağ Belediyesi sporcuları turnuvalardan altın madalya ile dönüyor Altındağ ilçesinde belediye çatısı altında farklı branşlarda yarışan sporcular bulunuyor. Bu sporcular kazandıkları madalyalar ile ilçelerini gururlandırıyor.
Ankara'da mangal yakılabilen piknik alanları hangileri? Ankara'da mangal yakılabilen piknik alanları hangileri? Başkent Ankara'da havaların ısınması ile beraber mangal yakılabilen piknik alanları araştırmaları da başladı. Ankaralılar hafta sonları açık havada geçirmek ve mangal keyfi sürmek üzere araştırmalarına devam ederken kentte ziyaret edilebilecek noktaları derledik.
Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu Polatlı Belediyesi ilçe sokaklarında genel temizlik süreci başlattığını duyurdu Polatlı halkının yaz aylarında ilçede rahatsız olmaması adına belediye ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Farklı noktalara dağılan ekipler hummalı bir çalışma sürdürüyor.
ABB Başkanı Yavaş'ın en çok oy aldığı mahalleler belli oldu! ABB Başkanı Yavaş'ın en çok oy aldığı mahalleler belli oldu! Türkiye, 31 Mart tarihinde yeni yönetimleri belirlemek üzere sandık başına giderek oy kullandı. CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterdiği Mansur Yavaş, seçimi kazanırken yapılan bir araştırma sonucu ile en çok oy aldığı mahalleler de belli oldu.
Kalecik Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu Kalecik Belediyesi ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyurdu Ankara'nın Kalecik ilçesinde vatandaşların günlük hayatta büyük bir kolaylık sağlayacak hizmete kavuşacak. Konu ile ilgili belediye vatandaşlara müjde niteliğindeki haberi verdi.
Ankara Mamak'ta gıda operasyonu! Tonlarca bozuk ürün son anda yakalandı Ankara Mamak'ta gıda operasyonu! Tonlarca bozuk ürün son anda yakalandı Ankara'da insan sağlığını tehdit edecek bozuk ve küflenmiş ürünlerin olduğu bir yere operasyon düzenlendiği bildirildi. Operasyonda çıkan sonuçlar görenleri hayrete düşürdü.
Ankara'da aranan 877 kişinin yakalandığı açıklandı Ankara'da aranan 877 kişinin yakalandığı açıklandı Kent genelinde devam eden asayiş uygulamaları beraberinde başarılı sonuçlar getirmeye devam ediyor. Aylardır ya da yıllardır kaçak olan şahıslar Ankara emniyet ekipleri tarafından yakalanıyor.
Ankara'daki teleferik seferleri süresiz olarak kapatıldı Ankara'daki teleferik seferleri süresiz olarak kapatıldı Ankara'da ulaşım ağları ile ilgili çeşitli duyurular yapılmaya devam ediyor. Son olarak EGO Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir açıklama gelirken Ankara'da teleferik ile ulaşım sağlayan vatandaşlar için yapılan duyuru ile seferlerin süresiz olarak durdurulduğu ifade edildi.
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bilim fuarı açılışları gerçekleştirdi Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu bilim fuarı açılışları gerçekleştirdi İlk ve orta öğretim düzeyinde öğrenciler bilim ve teknoloji alanında önemli çalışmalara imza atıyor. Genç yaşta geliştirdikleri projeler ile keşfedilen yetenekler ülkenin adını duyuruyor.