Etimesgut Belediyesi ücretsiz veteriner hizmetini duyurdu! Etimesgut Belediyesi ücretsiz veteriner hizmetini duyurdu! Sahipli ve sahipsiz hayvanlar için resmi internet adresi üzerinden veteriner hizmetini duyuran Etimesgut Belediyesi, hangi işlemlerin uygulandığını açıkladı.
28 Nisan Ankara nöbetçi eczane listesi açıklandı! 28 Nisan Ankara nöbetçi eczane listesi açıklandı! Ankaralı vatandaşlar için bugün açık olacak olan nöbetçi eczane listesi Ankara Eczacı Odası tarafından ilçe ve mahalle şeklinde duyuruldu.
EGO Genel Müdürlüğü'nden aksayan metro seferlerine ilişkin açıklama geldi! EGO Genel Müdürlüğü'nden aksayan metro seferlerine ilişkin açıklama geldi! Bugün İvedik ve Ulus metro duraklarında aksayan seferlere ilişkin EGO Genel Müdürlüğü tarafından duyuru yayımlandı.
Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek Sincan Belediyesi'nden Sincan Park müjdesi! Açılışı çok yakında gerçekleştirilecek Sincanlı vatandaşlar için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Sincan Belediyesi, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Sincan Parkına
ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralı vatandaşlar için beklenen olumsuz hava şartlarına karşı uyarılar yapıldı.
Ankara Kitap Fuarı'nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı! Ankara Kitap Fuarı'nda ziyaretçi yoğunluğu yaşandı! Bu sene 20. düzenlenen Ankara Kitap Fuarı'na Ankaralılar tarafından gösterilen ilginin ardından, fuarda büyük bir yoğunluk yaşandı.
Ankara'da kaçak oto parçası operasyonu! Ankara'da kaçak oto parçası operasyonu! Ankara genelinde yasa dışı ürün teminatı konusunda titiz bir çalışma dönemi yürütülüyor. Bu kapsamda alınan ihbarı ya da yapılan tespitleri değerlendiren ekipler önemli bir suçu daha ortaya çıkarıldı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı yağmur duası yaptı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde kuraklık için vatandaşlar dualar etmeye devam ediyor. Manevi olarak destek isteyen ilçe sakinlerinin son yaptığı duada topraklarının bereketlenmesi ve sıkıntıların yok olması istendi.
ATO Congresium nerede, toplu taşıma ile nasıl gidilir? ATO Congresium nerede, toplu taşıma ile nasıl gidilir? Ankara'da pek çok etkinliğin adresi olan ATO Congresium'un nerede olduğu ve toplu taşıma ile de nasıl gidildiği merak konusu oldu. Ankaralılar ATO Congresium'un nerede olduğunu ve tolu taşıma ile nasıl gidildiğini sorgularken detayları derledik.
Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını Ankara'daki Trabzon Tanıtım Günlerine ziyaretçi akını Ankara'da start veren Trabzon Tanıtım Günlerine olan yoğun ilgi devam ediyor. Hafta sonu tatilini fırsat bilenler Karadeniz rüzgarına şahitlik etmek üzere tanıtım günlerine akın ederken alanda büyük bir yoğunluk oluştu.
20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı 20. Ankara Kitap Fuarı kapılarını ziyarete açtı Kitapseverlerin dört gözle beklediği Ankara Kitap Fuarı, bugün 20. kez kapılarını ziyarete açtı. ATO Congresium'da düzenlenen fuarda, 350 yazar okurlarıyla buluşacak ve çeşitli etkinlikler de düzenlenecek.
Ankara Valiliği gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı Ankara Valiliği gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı Ankara'da son zamanlarda devam eden kötü havadan dolayı peş peşe uyarılar geliyor. Gelen son uyarı Pazar günü için oldu.