Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı Pursaklar Belediyesi gençlere kültürel mirası Minik Eller, Büyük Hayaller etkinliği ile tanıttı Ankara'da öğrencileri gelenek ve görenekler ile tanıştırma adına önemli bir proje hayata geçirildi. Pursaklar Belediyesi Hanımevlerinde düzenlenen etkinlikte ziyarete gelen öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı.
Keçiören Belediyesi çiftçilere ücretsiz fide desteği yaptı Keçiören Belediyesi çiftçilere ücretsiz fide desteği yaptı Ankara genelinde yerel yönetimler tarafından çiftçilere yönelik hizmetler sürüyor. Şehir ve ülke ekonomisine katkısı büyük olan vatandaşlara bir çok başlıkta destek sağlanıyor.
Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor Yenimahalle Belediyesi Alzheimer ve Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatı devam ediyor İlçede geçtiğimiz haftalarda temeli atılan alanda çalışmaların sürdüğü ifade edildi. Yaşlı bireyler için yapılan alanın en kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.
Ankara'da silahlı kavga can aldı! 1 ölü Ankara'da silahlı kavga can aldı! 1 ölü Altındağ'da iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavganın sonu kötü bitti.
Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi! Polatlı Belediyesi, Simge ile Yaza Merhaba konserini müjdeledi! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleştirilecek olan Simge İle Yaza Merhaba konseri Polatlı Belediyesi tarafından vatandaşlara müjdelendi.
Ankara Beypazarı'ndaki köylerde vatandaşlar yağmur duası yaptı! Ankara Beypazarı'ndaki köylerde vatandaşlar yağmur duası yaptı! Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeterli miktarlarda yağışların görülmemesine karşılık vatandaşlar tarafından köylerde yağmur duasına çıkıldı.
Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Güdül'de belediye başkanı ile birlikte vatandaşlar yağmur duasına çıktı! Bugün Güdül Belediye Başkanı ile birlikte vatandaşlar Ankara'da etkili olan yağışların etkilemediği Güdül ilçesinde yağmur duasına çıktı.
Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu! Ankara Valiliği bir kez daha gök gürültülü sağanak yapış uyarısında bulundu! Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarılar çerçevesinde Ankara il genelinde beklenen sağanak yağışa karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Keçiören Belediyesi pazar yerleri güncel fiyat listesini açıkladı! Keçiören Belediyesi pazar yerleri güncel fiyat listesini açıkladı! Ankara Keçiören Belediyesi tarafından 2024 senesi için pazar yerlerinin güncel şekilde yayımlanan fiyat listesinin duyurulduğu ifade edildi.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara Miras Şantiye Gezileri devam ediyor! Turizmin canlanması amacı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ankara Miras Şantiye Gezileri'nin devam ettiği ifade edildi.
Ankara'dan YHT hattını kullanarak bir senede 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı! Ankara'dan YHT hattını kullanarak bir senede 276 bin yolcu geliş gidiş yaptı! Ankara'dan Sivas ve Yozgat için yolculuk yapan vatandaşların son bir sene içerisinde Yüksek Hızlı Tren hattını ne kadar kullandığına ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.
Ankara'da pikapla otomobil çarpıştı! 4 yaralı Ankara'da pikapla otomobil çarpıştı! 4 yaralı Bugün Ankara'da meydana gelen kazada karşı şeride geçmek isteyen bir otomobil ile pikap çarpıştı. Kazada 4 kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı.