Gölbaşı Belediyesi'nden köpek saldırıları ile ilgili önemli duyuru! Gölbaşı Belediyesi'nden köpek saldırıları ile ilgili önemli duyuru! Gölbaşı'nda okul, üniversite kampüsü ve hastane çevrelerinde son dönemde sıklıkla yaşanan köpek saldırılarına ilişkin açıklamalara yer verildi.
Ankara Mamak'ta 15 yaşındaki kız köpek saldırısına uğradı! Ankara Mamak'ta 15 yaşındaki kız köpek saldırısına uğradı! Ankara'da son zamanlarda sık yaşanan ve ülke gündemine oturan köpek saldırısı haberlerine bir yenisi daha eklendi. Mamak ilçesinde yaşanan olayda bir kız çocuğunun yaşadığı saldırı sonrasındaki panik kameralara yansıdı.
Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor Keçiören Belediyesi çevre temizliği yapmaya devam ediyor Keçiören'de vatandaşların yoğun olarak bulunacağı mesire anlarında detaylı temizlik çalışmaları sürüyor. Belediye tarafından görevlendirilen Doğayı Temizleme Ekibi topladıkları atıkları geri dönüşüme gönderiyor.
Ankara'da bir lise öğrencisi öğretmenini bıçakladı! Ankara'da bir lise öğrencisi öğretmenini bıçakladı! Başkent Ankara'da bir öğrencinin öğretmenini bıçakladığı anlara ilişkin kamera kaydı görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. İddiaya göre okula elektronik sigara getirdiği gerekçesi ile ailesine haber veren öğretmenine pusu kuran öğrenci, öğretmeninin yaralanmasına neden oldu.
Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı Kızılcahamam Belediyesi sosyal kart sahiplerine 1000 TL destek ödemesi yaptı Ülkemizde ihtiyaç sahipleri için geliştirilen pek çok program bulunuyor. Bu programlara olan rağbet her geçen gün artarken yapılan yardımlara ilişkin açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Son olarak Kızılcahamam Belediyesi tarafından sosyal kart sahiplerine bin lira tutarında destek ödemesi yapıldığı bildirildi.
Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır? Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'a nasıl ulaşılır? Ankara'da vatandaşların istek ve şikayetlerini dile getirme adına Belediye Başkanına ulaşmak için bazı adımlar uygulaması gerekiyor. Beypazarı ilçesinde de belediye başkanın ile görüşme gerçekleştirmek isteyenler için farklı yöntemler bulunuyor.
Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki: Tasarruf tedbirlerini hayata geçiriyoruz Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki: Tasarruf tedbirlerini hayata geçiriyoruz Ankara'nın Altındağ ilçesinde yönetimi yeniden devralan Veysel Tiryaki uyguladıkları tasarruf tedbirlerinden bahsetti. Başkan Tiryaki belediyenin mali tablosunu düzelteceklerini söyledi.
Ankara'da çiftçiye 3 Mayıs'a kadar silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacak Ankara'da çiftçiye 3 Mayıs'a kadar silajlık mısır tohumu dağıtımı yapılacak Başkent Ankara'da çiftçiye verilen destekler devam ediyor. Çiftçilere destekler sürerken Ankara Büyükşehir Belediyesi de silajlık mısır tohumu dağıtımına başlandığını bildirdi.
ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu ABB YHT Gar'a öğrenci çalışma istasyonu açıldığını duyurdu Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirdeki üniversite öğrencilerinin rahat ortamlarda ders çalışması için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Başkan Mansur Yavaş açılan yeni yer hakkında paylaşımda bulundu.
Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi Çamlıdere Belediyesi yapılan yol genişletme çalışması hakkında bilgiler verdi Ankara'da günlük olarak belediyeler tarafından yol düzenleme ve bakım çalışmaları yapılıyor. Vatandaşların taleplerine göre şekillenen çalışmalar ekipler tarafından tamamlanıyor.
Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri Elmadağ Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Elmadağ Belediyesi irtibat bilgileri Ankara'nın bilindik ilçelerinden olan Elmadağ'da vatandaşlar çeşitli sebeplerden dolayı Belediye binasına gitmek için gerekli bilgileri araştırıyor. İlçenin yönetim merkezi olan binanın açık adresini ve irtibat bilgilerini haberimizin detayında bulabilirsiniz.
Şereflikoçhisar Belediyesi vektörle mücadele kapsamında ilaçlama yapıyor Şereflikoçhisar Belediyesi vektörle mücadele kapsamında ilaçlama yapıyor Hava sıcaklıklarının artması olumsuz sonuçların önlenmesi için yapılan çalışmaları beraberinde getiriyor. Bu kapsamda Şereflikoçhisar Belediyesi yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.