Ankara'da sağanak yağış nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı! Ankara'da sağanak yağış nedeniyle metro hattının bazı istasyonları hizmet dışı kaldı! Başkent Ankara'da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak nedeniyle metro hattının, OSB Törekent-Atatürk Kültür Merkezi istasyonları arasında tren işletmesi hizmet dışı kaldı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi Yenimahalle ilçesinde belediye ile vatandaşlar arasında istişareler sürüyor. Yapılan görüşmelere ek olarak toplumdaki bir konu ya da grubu ele alan oluşumlarla da görüşmeler yapılıyor.
ABB Başkanı Yavaş'tan su baskını açıklaması! Ankara’nın her yeri yağış aldı ABB Başkanı Yavaş'tan su baskını açıklaması! Ankara’nın her yeri yağış aldı Başkentte dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış nedeniyle bazı evleri su bastı, vatandaşlar kapalı alanlara sığındı, araçlar yolda mahsur kaldı. Yoğun yağış, kentin bazı bölgelerinde su baskınlarına yol açarken ABB Başkanı Yavaş, katıldığı bir canlı yayında Ankara'nın her yerinin yağış aldığını söyledi.
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 1 Mayıs'ı ilçe çalışanları ile birlikte karşıladı Ankara'nın Sincan ilçesinde 1 Mayıs tebrikleri günün ilk anlarında başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan işçileri tebrik turuna çıktılar.
Ankara'da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi Ankara'da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi Ankara'da akşam saatlerinde başlayan ve çok hızlı bir şekilde başlayan yağış kentin bir çok noktasında vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ev ve işyerlerini su basarken, metro ve alt geçitler hizmet vermeyecek noktaya geldi.
Ankara'da EGO yağmurdan dolayı çalışmayacak metroları açıkladı Ankara'da EGO yağmurdan dolayı çalışmayacak metroları açıkladı Ankara'da dün akşam yaşanan ve gün içinde de etkilerinin sürmesinin beklendiği yağışlar vatandaşlara çok zor anlar yaşattı. Son yılların en yoğun yağışını alan Ankara'da ulaşımda da aksamalar meydana geldi.
Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti Çubuk Belediyesi vatandaşları Kışlacık Yaylasını görmeye davet etti Bahar aylarının gelmesinden dolayı Ankara'da yaşayan vatandaşlar şehir hayatından uzaklaşmak için arayışa giriyor. Tercih edilen noktalar çoğunlukla çevre ilçeler oluyor.
Ankara 1 Mayıs ta metro çalışacak mı 2024 metrolar açık mı neden çalışmıyor? Ankara 1 Mayıs ta metro çalışacak mı 2024 metrolar açık mı neden çalışmıyor? Ankara'da bazı metro hatları yaşanan yoğun yağış nedeni ile ulaşıma kapandı. Ankara Keçiören metrosu AKM, Batıkent, Ostim, Kızılay metrolar çalışıyor mu, son durum ne?
Ankara'da cezaya itiraz eden sürücü polise saldırdı! Ankara'da cezaya itiraz eden sürücü polise saldırdı! Ankara Çankaya'da bugün meydana gelen olayda trafik cezasına itiraz eden bir sürücü polise saldırdı. Şahıs olayın ardından gözaltına alındı.
Ankara Emniyet Müdürlüğü sağanak yağış nedeniyle kapalı olan tünelleri duyurdu! Ankara Emniyet Müdürlüğü sağanak yağış nedeniyle kapalı olan tünelleri duyurdu! Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren sağanak yağışın ardından Ankara'da görülmemiş sel manzaralarına şahit olundu. Bu kapsamda da Ankara Emniyet Müdürlüğü bazı tünellerin ulaşıma kapatıldığını duyurdu.
EGO Genel Müdürlüğü, metro hatlarındaki elektrik kesintisini duyurdu! EGO Genel Müdürlüğü, metro hatlarındaki elektrik kesintisini duyurdu! Bugün özellikle de akşam saatlerinden itibaren Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrasında EGO Genel Müdürlüğü yağışın yoğun etkilendiği bölgeler için duyuruda bulundu.
Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü! Ankara'da etkili olan sağanak yağışın ardından yollar göle döndü! Bugün akşam saatlerinden itibaren Ankara'da etkili olan sağanak yağış sonrasında Ankara'da pek çok mahallede sel meydana geldi.