Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, 1 Mayıs’ta işçilerle bir araya geldi! Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, 1 Mayıs’ta işçilerle bir araya geldi! Bugün 1 Mayıs nedeni ile belediye işçileri ile bir araya gelen Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.
Ankara'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor! Ankara'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor! Dün Başkent'te şiddetli sağanak yağışın ardından pek çok olumsuzluklar meydana gelmişti. Bugün yeniden aynı saatlerde yağış şehri etkisi altına almaya başladı.
EGO Genel Müdürlüğü: Bazı metro hatlarında bir süre ulaşım sağlanamayacak! EGO Genel Müdürlüğü: Bazı metro hatlarında bir süre ulaşım sağlanamayacak! Ankara'da dün akşam saatlerinden geceye kadar etkisini gösteren sağanak yağışın ardından bugün bazı metro seferleri hakkında EGO Genel Müdürlüğü açıklamalarda bulundu.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı Çalışmanın ve emek verme ile özdeşleşen 1 Mayıs konusunda Başkan Şahin günün anlam ve önemine işaret eden bir mesaj paylaştı. Yayınlanan kutlama mesajında işçilerin toplumun temelini oluşturduğuna dikkat çekildi.
Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç işçilerle bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti Ankara'nın ilçelerinde hizmetin sürekliliğini sağlama ve kentin yaşanılabilirliğini sürdürme adına belediye işçileri önemli rol oynuyor. Belediye işçileri olmak üzere tüm işçilere değer verildiğini ifade eden Kalecik Başkanı Karakoç bu bağlamda işçilere 1 Mayıs tebrikinde bulundu.
Ankara'da gece yaşanan yağmur tekrarlanacak mı? Meteoroloji bilgiyi verdi Ankara'da gece yaşanan yağmur tekrarlanacak mı? Meteoroloji bilgiyi verdi Başkenti etkisi altına alan yağış kısa sürede hayatı felç etmişti. Sabah olması ile daha net bir şekilde anlaşılan bilanço sonrası akıllara bu durumun bir kez daha yaşanıp yaşanmayacağı konusu geldi.
Ankara'yı vuran sel iki evi kullanılamaz hale getirdi Ankara'yı vuran sel iki evi kullanılamaz hale getirdi Yerleşim yerlerinde bir anda etkisini gösteren şiddetli yağmur sonrası sıklıkla hasar vakalarına rastlanıyor. Son olarak başkentte de yaşanan yağış ve su baskınları yüzünden vatandaşlar mağdur oldu.
Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetiminden önemli isimler işçiler ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Yapılan ziyarette işçilere çalışma hayatlarında başarılar dilendi.
Sağanak nedeniyle Ankara Yenimahalle'de yol çöktü Sağanak nedeniyle Ankara Yenimahalle'de yol çöktü Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde dün gece etkili olan sağanak nedeniyle yolda çökme meydana geldi. Çöken yol, güvenlik amacıyla şeritle kapatılırken yağışların bugün de devam edeceği ifade edildi.
Ankara Kahramankazan'da şiddetli yağış caddeleri sular altında bıraktı Ankara Kahramankazan'da şiddetli yağış caddeleri sular altında bıraktı Yağışların büyük oranda gücünü yitirdiği Ankara'da bir çok şehirden benzer haberler gelmeye devam ediyor. Kahramankazan yağmurun geride bıraktığı manzara yeni günde daha net gözlemlendi.
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan çöp konteyneri sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı Ankara'nın Keçiören ilçesinde yıllardır uygulanan çöp konteyneri kurulmama olayı artık tarihe karışacak. Konu ile ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan önemli bir bilgilendirme yaptı.
Ankara Kızılcahamam'da yılda 15 gün görülen ‘dağ lalesi’ görsel şölen oluşturuyor Ankara Kızılcahamam'da yılda 15 gün görülen ‘dağ lalesi’ görsel şölen oluşturuyor Kısa süreli yaşanan doğa olayları, kendisine tanık olanlara özel bir deneyim sunuyor. Kızılcahamam'da bulunan Soğuksu Milli Parkında bulunan dağ laleleri de bu kapsamda değerlendiriliyor.