Pursaklar Belediyesi'nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor Pursaklar Belediyesi'nin kadınlar için açtığı Zarafet, Nezaket ve Görgü Kuralları kursuna ilgi sürüyor Pursaklar halkının sosyalleşmesi ve kendine daha fazla yetenek kazandırması adına yeni projeler geliştiriliyor. Hanımevlerinin ev sahipliğini yaptığı nezaket eğitimi kursuna farklı yaşlardan çok sayıda kadın katıldı.
Ankara'da açılan Anne Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Ankara'da açılan Anne Müzesi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor Geçtiğimiz günlerde Altındağ'da açılan Anne Müzesi annelik kavramından ve Anadolu'da annenin yerini vatandaşlara anlatıyor. Müze bünyesinde bir çok önemli eseri barındırıyor.
Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi Güdül Belediye Başkanı Mehmet Doğanay yağış sonrası vatandaşa destek mesajı verdi Ankara'da yaşanan yağış pek çok ilçeyi vurdu. Yaşanan yağıştan etkilenen yerler arasında yer alan Güdül'de Belediye ekipleri çalışmalarını sürdürdü.
Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı Ankara'da kapatılan bazı metro istasyonları hizmete yeniden başladı Ankara'da etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kalmıştı. Ankaralıların bazı metro seferlerinin durması nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için EGO Genel Müdürlüğü bu duraklar arasında ring seferi ile hizmet vermeye başladı. Hizmete kapatılan metro hatlarının açıldığı öğrenildi.
Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor Çubuk Belediyesi vişne üretimine devam ediyor Ankara'nın Çubuk ilçesinde bahar heyecanı yaşanıyor. Belediye tarafından yapılan paylaşımda ilçenin coğrafi işaretli ürünü vişnenin toplandığı ağaçların çiçek açtığı ifade edildi.
Yağışlar sonrasında Ankara'daki barajların doluluk oranları beli oldu Yağışlar sonrasında Ankara'daki barajların doluluk oranları beli oldu Sıcak bir kış mevsimini geride bırakan Ankara'da ilerleyen aylarda barajlarda nasıl bir tablonun ortaya çıkacağı merak konusu olmuştu. İlçede tarımla ilgilenen vatandaşlar arasında da en büyük öncelik bahar döneminde yağması beklenen yağmurlar olarak ifade edilmişti.
Gölbaşı Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma Gölbaşı Belediyesinden emlak vergisi ödeme tarihleri ile ilgili hatırlatma Konut sahibi olanları ilgilendiren emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ile beraber arttı. Emlak vergisi ödeme tarihleri araştırma konusu olmaya devam ederken 2024 yılına ilişkin tarih araştırması hızlanırken Gölbaşı Belediyesinden açıklama geldi.
Ayaş Belediyesi tarihi Ulu Cami'de bakım çalışması gerçekleştirdi Ayaş Belediyesi tarihi Ulu Cami'de bakım çalışması gerçekleştirdi Ankara bünyesinde pek çok tarihi eseri barındırıyor. Uzun zaman önce inşa edilen eserlerin gelecek nesillere aktarılması adına çeşitli adımlar hayata geçiriliyor.
Ankara'daki sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı Ankara'daki sağanak nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı Başkent Ankara'da 2 gündür etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle bazı metro istasyonları hizmet dışı kaldı. Ankaralılar bazı metro seferlerinin durması nedeniyle mağduriyet yaşarken EGO Genel Müdürlüğü de bunun önüne geçmek üzere hizmet dışı kalan metro istasyonlarında ring seferi ile hizmet vermeye başladı.
Ankara Mamak'ta seyir halindeki minibüste yangın Ankara Mamak'ta seyir halindeki minibüste yangın Son dakika haberine göre Ankara'da seyir halindeki minibüs, alev alev yandı. Bir anda alev topuna dönen araç büyük paniğe sebep olurken yangının kontrol altına alındığı öğrenildi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti Ankara yağış üstüne yağış almaya devam ediyor. Kentin bir çok noktasında başta ulaşım olmak üzere bir çok alanda sıkıntılar meydana gelirken belediye ekipleri sorunları çözmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
Ankara 2 Mayıs metro çalışacak mı metrolar neden çalışmıyor? Ankara 2 Mayıs metro çalışacak mı metrolar neden çalışmıyor? Ankara'da yaşanan yoğun sağanak yağışın ardından bazı metro istasyonlarını su bastı. Kentin pek çok noktasında hayat adeta durma noktasına gelirken ekiplerin çalışmaları da devam ediyor. Ancak Ankara'da metro ulaşımında yaşanan aksaklıklar da vatandaşların bazı sorularına yanıt aramasına neden olurken 2 Mayıs tarihi ile metroların çalışma durumu da sorgulanıyor.