Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu: KPSS'siz temizlik görevlisi alımı Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi duyurdu: KPSS'siz temizlik görevlisi alımı Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi’ne temizlik görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanda alımların Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İktisadi İşletme Müdürlüğü’ne olduğu belirtildi. Deneyim şartı aranmayacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı Ankara Büyükşehir Belediyesi 133 Zabıta alımı başvuruları başladı Ankara'da yaşayan ve iş arayanlar için geçtiğimiz günlerde önemli bir duyuru yapılmıştı. ABB bünyesinde çalışacak 133 adet zabıta personeli alınacağı açıklanmıştı. Beklenen gün geldi ve adaylar için başvurular bugün itibariyle başladı.
Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor Mamak Belediyesi ihtiyaç sahibi yüzlerce insanı aşevi ile besliyor Mamak ilçesinde ikamet eden ve yemek yapamayacak durumda olan vatandaşlara belediye aşevi desteğinde bulunuyor. İhtiyaç sahibi bireyler bu sayede beslenme ihtiyacını ücretsiz olarak karşılıyor.
Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor Beypazarı Belediyesi Sevgi Evi ile ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatıyor Maddi durumu diğer insanlardan daha geride olan kişilere ihtiyaçlarını karşılaşama açısından Beypazarı'nda yardımlar sürüyor. Beypazarı Belediyesi tarafından kurulan Sevgi Evi ile çok sayıda insanın hayatına dokunuldu.
Ankara Niğde otoyolu üzerinde trafik kazası: 4 kişi yaralandı Ankara Niğde otoyolu üzerinde trafik kazası: 4 kişi yaralandı Ankara-Niğde Otoyolu Kulu gişesi civarında meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç takla attı. Kazada 4 kişi yaralandı.
Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri hasatta buluştu Keçiören Belediyesi Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri hasatta buluştu Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönül Köşkü huzurevi sakinleri, belediyeye ait olan meyve ve sebze hasadında bir araya geldi. Yaz mevsiminin sona ermesi ile birlikte son sebze hasadında buluşan büyükler keyifli vakit geçirdi.
Etimesgut Belediyesinden 4-8 yaş grubuna ücretsiz cimnastik kursu Etimesgut Belediyesinden 4-8 yaş grubuna ücretsiz cimnastik kursu Etimesgut ilçesinde küçük yaş gruplarının sporla ilgilenmesi yönünde hamleler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Konu ile ilgili yapılan son açıklamada Ahi Elvan Aile Yaşam ve Eğitim Merkezinde verilecek cimnastik kursundan bahsedildi.
Pursaklar Belediyesi hizmetlerinden yapay zeka asistanı ile bilgi alınabiliyor Pursaklar Belediyesi hizmetlerinden yapay zeka ile bilgi alınabiliyor Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda ilçe sakinlerinin hizmetlerden daha kolay bilgi sahibi olması için bir atılım gerçekleştirmişti. Söz konusu hamle ile yapay zekalı çağrı merkezi sayesinde Whatsapp üzerinden kolayca bilgi sahibi olunması amaçlanmıştı.
Kahramankazan Belediyesi ekipleri ilçede hizmet atağını sürdürüyor Kahramankazan Belediyesi ekipleri ilçede hizmet atağını sürdürüyor Kahramankazan ilçesinde var olan ihtiyaçları gidermek adına belediye bünyesine bağlı birimler hizmetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler ile Fen İşleri Müdürlüğü mesai harcamayı sürdürüyor.
Yenimahalle Belediyesi Göl Kurutuluyor iddiaları için Haber Ankara'ya açıklama yaptı Yenimahalle Belediyesi Göl Kurutuluyor iddiaları için Haber Ankara'ya açıklama yaptı Yenimahalle Belediyesi, Karacakaya Mahallesi’nde bulunan Mebuskent Villalarının karşısında bulunan gölün belediye tarafından kurutulduğu iddialarına ilişkin Haber Ankara’ya açıklama yaptı.
Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, Marka Şehir Olarak Ankara’da Tasarım konferansına katılacak Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, Marka Şehir Olarak Ankara’da Tasarım konferansına katılacak Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, 5 Ekim'de düzenlenecek olan Marka Şehir Olarak Ankara’da Tasarım konferansına konuşmacı olarak katılacak.
Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı Keçiören Belediyesi Adana Teknofest'te stand açtı Ülkenin teknoloji konusunda ilgisinin artmasında büyük rol oynayan Teknofest bu sene Adana'da düzenleniyor. Bir çok kurumda çalışmalarını daha iyi yansıtabilmek adına bu festivalde yer alıyor.