Ankara'da elektrik kesintisi olacak mı, elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi olacak mı, elektrikler ne zaman gelecek? Başkent EDAŞ, Ankara'nın elektrik dağıtımını sağlıyor. Başkent EDAŞ tarafından kentte yapılacak olan elektrik kesintilerine ilişkin program paylaşılmaya devam ederken elektrik kesintilerinin uygulanacağı saat aralıkları da belli oldu.
TSYD Ankara Şubesinden Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi TSYD Ankara Şubesinden Mansur Yavaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın göreve seçilmesinin ardından kendisine yönelik yapılan şehir içi ve şehir dışı tebrik ziyaretleri sürüyor. Gelen isimler ABB Başkanı Yavaş'a ikinci döneminde başarı temennisinde bulunuyor.
Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız Bala Gölbaşı Kalecik uyarı saatler önce yapıldı! Ekipler çalışmalara başladı uzun süre kullanamayacaksınız Ankara'da bazı konularda vatandaşların mağdur olmasını engellemek için çeşitli duyurulara yer veriliyor. Ankara'da Bala, Gölbaşı ve Kalecik ilçeleri için yapılan son uyarı ile beraber vatandaşların belirtilen saatlere kadar tedbirli olmaları istendi.
Beypazarı Belediyesi mahallelerden ilçeye ücretsiz otobüs seferlerine başladı Beypazarı Belediyesi mahallelerden ilçeye ücretsiz otobüs seferlerine başladı Beypazarı ilçesinin kırsal kesimleri ile ilçe merkezi arasındaki bağı kuvvetlendirecek önemli bir hizmet duyuruldu. Başkan Özer Kasap gelişmeyi "Sözümüzü tuttuk" diyerek paylaştı.
Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? Ankara'da mayıs ayı tüp fiyatları Mayıs ayında tüp fiyatları ne kadar oldu? Ankara'da mayıs ayı tüp fiyatları Tüp gaz çeşitleri için belirlenen güncel fiyatlar Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi satıcı firmalar tarafından listelere eklenerek güncellendi. Tüp satış fiyatlarında zamlar üst üste gelirken mayıs ayı ile beraber güncel fiyatlar merak edildi.
Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti Ankara genelinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte etkinlik anlamında hareketlilik yaşanıyor. İlçe belediyelerinde bu kapsamda konserler organize edilmeye başlandı.
Ankara dahil 77 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu düzenlendi! Ankara dahil 77 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu düzenlendi! İçişleri Bakanlığına bağlı emniyet birimleri siber suçlarla mücadelesini sürdürüyor. Gerçek hayatta olduğu gibi sanal dünyada da yapılan yoğun çalışmalarda çok sayıda zanlı yakalanarak adalete teslim ediliyor.
Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan bürokratlarla birlikte ilçe meselelerini değerlendirdi Çamlıdere Belediye Başkanı Adem Ceylan bürokratlarla birlikte ilçe meselelerini değerlendirdi Ankara'nın tek bağımsız ilçe Belediye Başkanı Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Yapılan ziyaretlerde ise Çamlıdere için önemli istişareler gerçekleştiriliyor.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu Yenimahalle Belediyesi ücretsiz lise ve üniversite hazırlık kurslarını duyurdu Ülke genelinde milyonlarca öğrenci okul hayatına ek olarak kendi imkanları ile eğitimini dışardan destekliyor. Maddi olarak durumu bu güce el vermeyen öğrenciler için Yenimahalle ilçesinde önemli bir hizmet hayata geçiriliyor.
Ankara'da tartıştığı kadını boğazından bıçaklayıp öldüren saldırgan yakalandı! Ankara'da tartıştığı kadını boğazından bıçaklayıp öldüren saldırgan yakalandı! Bugün akşam saatlerinde tartıştığı kadının boğazından yaralayarak ağır yaralanmasına neden olan şahsın yakalandığı, kadının ise hayatını kaybettiği ifade edildi.
Haymana Belediyesi, Halkı Bilgilendirme Toplantısına vatandaşları davet etti! Haymana Belediyesi, Halkı Bilgilendirme Toplantısına vatandaşları davet etti! Bugün Haymana Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda Halkı Bilgilendirme Toplantısı için Haymanalı vatandaşlarına davette bulundu.
Başkentte bir kişi tartıştığı kadını boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı! Başkentte bir kişi tartıştığı kadını boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı! Ankara Sincan'da bir kadın tartıştığı şahıs tarafından ağır bir şekilde yaralandı. Emniyet ekipleri tarafından şahsı yakalama çalışmaları başlatıldı.