Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı! Ankara - Erzincan seferi yapan uçağa bomba ihbarı! Başkentte dün gece havada korku dolu anlar yaşandı. Erzincan'da gitmek üzere yola çıkan uçak ile ilgili yapılan ihbar sonrası emniyet birimleri harekete geçti.
Başkentte sahipsiz köpekten kaçarken cama çarpan çocuk yaralandı! Başkentte sahipsiz köpekten kaçarken cama çarpan çocuk yaralandı! Dün Ankara'da meydana gelen olayda köpekten kaçan 12 yaşındaki bir çocuk cama çarptı. Çarpmanın etkisi ile yaralanan çocuğun tedavisinin devam ettiği ifade edildi.
Haymana Belediyesi, Merve Özbey İle Yaza Merhaba konserini duyurdu! Haymana Belediyesi, Merve Özbey İle Yaza Merhaba konserini duyurdu! Bugün Haymana Belediyesi tarafından yapılan açıklamalarda Merve Özbey İle Yaza Merhaba konserinin ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleştirileceğini ifade etti.
Ankara'da mazgal hırsızı kameraya yakalandı! Ankara'da mazgal hırsızı kameraya yakalandı! OSTİM Organize Sanayi Bölgesi’nde bir hırsız gözünü mazgallara dikti. Mazgalları çalma anları ise kameralara yansıdı.
Ankara'da 2 ay önce kaza yapan Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan'ın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da 2 ay önce kaza yapan Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Burhan'ın oğlu hayatını kaybetti Bundan iki ay önce Ankara'da kaza yapan Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı'nın oğlu, uzun süredir devam eden yaşam mücadelesine yenik düştü.
Beypazarı'nda Orman Benim etkinliği gerçekleştirildi! Beypazarı'nda Orman Benim etkinliği gerçekleştirildi! Bugün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın da katılımı ile birlikte Orman Benim etkinliği düzenlendi.
Ankaralılar aman dikkat! Ankara Valiliği'nden zirai don uyarısı geldi Ankaralılar aman dikkat! Ankara Valiliği'nden zirai don uyarısı geldi Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamalarda il genelinde beklenen zirai dona karşı dikkatli olunması gerektiği ifade edildi.
Ankara'da motosiklet otomobile arkadan çarptı! 1 kişi öldü Ankara'da motosiklet otomobile arkadan çarptı! 1 kişi öldü Eskişehir yolunda yaşanan kaza bir kez araç hakimiyetini kaybetmenin nasıl sonuçlarının olacağını gözler önüne serdi. Edinilen bilgiye göre söz konusu kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da 3 ay sürecek yol çalışmasını duyurdu! EGO Genel Müdürlüğü Ankara'da 3 ay sürecek yol çalışmasını duyurdu! Ankara'da yılın çeşitli dönemlerinde belirli noktalarda yol yapım ve yenileme çalışmaları gerçekleşiyor. Yapılan çalışmalara dair insanların mağduriyet yaşamaması adına ön bilgilendirme EGO tarafından sağlanıyor.
Mamak Belediyesi Tarım ve hayvancılıkta hedefini Ekolojik Köy ile büyütüyor Mamak Belediyesi Tarım ve hayvancılıkta hedefini Ekolojik Köy ile büyütüyor Ankara'nın Mamak ilçesinde ilçe ekonomisini daha iyi konuma getirme adına yeni adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veli Gündüz Şahin tespit edilen eksiklikler için talimatlar verdi.
Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli bireyler için sosyal etkinlikler düzenliyor Pursaklar Belediyesi özel gereksinimli bireyler için sosyal etkinlikler düzenliyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde toplumun her kesiminden vatandaşları hayatın içine katma adına çalışmalar sürüyor. Belediye tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde çok sayıda engelli vatandaş yer alıyor.
Ankara Valiliği 868 aranan kişinin yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği aranan 868 kişinin yakalandığını açıkladı Ankara Valiliği il genelinde 26 Nisan - 02 Mayıs 2024 tarihleri arasında yakalanan şahıslara dair bir bilgilendirme yayınladı. Yapılan bilgilendirmede Emniyet ve Jandarma personelinin yaptığı çalışmalara yer verildi.