Keçiören'de kurban satış alanları için başvurular alınmaya başladı! Keçiören'de kurban satış alanları için başvurular alınmaya başladı! Keçiören Belediyesi tarafından bugün yapılan açıklamalarda kurbanlık satışları için başvuru işlemlerinin bugünden itibaren alınmaya başladığı ifade edildi.
Ankara'daki işletmelere vergi denetimi yapıldı Ankara'daki işletmelere vergi denetimi yapıldı Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı, vergi denetimi için ekipleri sahaya yönlendirdi. Bu çerçevede hafta sonu Ankara'da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı.
ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti Kahramankazan ilçesinde bugün muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. ABB Başkanı Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'da toplantıda yer aldı.
Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır? Akyurt Belediyesi nerede, nasıl ulaşılır? Yerel seçimlerin ardından belediye başkanları tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Belediye binasını ya da başkanını ziyaret etmek isteyenler de çeşitli sorulara yanıt ararken Akyurt Belediyesinin adresi ve nasıl ulaşım sağlanacağı merak konusu oldu. Haberankara.com okurları için Akyurt Belediyesine ulaşım ile ilgili merak edilenleri derledik.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Şehit Astsubay Ata Göçmen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı Mamak Belediye Başkanı Şahin Şehit Astsubay Ata Göçmen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı Ankara bugün şehidini uğurladı. Yıldırım çarpması sonucu şehit olan Göçmen'in cenaze namazına çok sayıda isim katıldı.
Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı Yıldırım çarpması sonucu şehit düşen Göçmen'in şehadet haberi sevenlerini yasa boğmuştu. Yaralı olarak tedavi altına alınan fakat kurtarılamayan Şehit Ata Gökmen başkentte defnedildi.
Şereflikoçhisar Belediyesi ABB ekipleri ile birlikte ilçede çalışmalarına devam ediyor Şereflikoçhisar Belediyesi ABB ekipleri ile birlikte ilçede çalışmalarına devam ediyor Göreve geldiği andan itibaren büyükşehir belediyesi ile koordine halinde olan belediye farklı noktalarda tespit edilen sorunları giderdi. Güncel olarak çalışmaların devam ettiğini ifade eden Şereflikoçhisar yönetimi son olarak Delkovan'da yapılan işlemlerden bahsetti.
EGM Karayolu Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenledi EGM Karayolu Trafik Haftası kapsamında etkinlik düzenledi 4 - 10 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kapsamında Ankara Emniyet Müdürlüğü, önemli bir etkinlik düzenledi. EGM Trafik Başkanlığı "hayatla yarışılmaz" mottosuyla etkinlik düzenlerken uygulamaları da an be an gösterdi.
Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu Sincan Belediyesi Anneler Gününde Elif Buse Doğan konseri düzenleyeceklerini duyurdu Annelere özel olarak her sene Mayıs'ın ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü kapsamında bir çok il ve ilçede programlar hazırlanıyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da bugün için hazırladıkları konsere dair duyuru yaptı.
Etimesgut Belediyesi nerede? Etimesgut Belediyesi irtibat bilgileri Etimesgut Belediyesi nerede? Etimesgut Belediyesi irtibat bilgileri Etimesgut'un farklı ilçelerinden ya da Etimesgut dışından belediyeye gelecek vatandaşlar buranın tam adresin nerede olduğunu araştırıyor. Etimesgut Belediyesinin açık adresini ve belediyenin irtibat numaralarını haberimizin detayından bulabilirsiniz.
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı Ülke genelinde vatandaşları doğayı koruma ve çevreyi temiz tutma konusunda bilinçlendirme adına önemli bir kampanya gerçekleştirildi. 81 ilde de düzenlen kampanya yöneticiler ve her yaştan insan beraber ormanlarda temizlik yaptı.
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir" Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "En büyük temizlik hiç kirletmemektir" Günlerdir Altındağ'da devam eden temizlik çalışmalarına dair yeni bir bilgilendirme yapıldı. Yapılan bilgilendirmede devam eden çalışmalarda gelinen son noktadan bahsedildi.