Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması Altındağ Belediye Başkanı Tiryaki'den Altınköy Açık Hava Müzesi tadilatı açıklaması İlçenin en çok ziyaret edilen noktalarından olan Altınköy Açık Hava Müzesi geçtiğimiz günlerde bakım amaçlı kapatılmıştı. Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Veysel Tiryaki en kısa zamanda işlemlerin tamamlanacağını ifade etti.
ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu ABB Başkanı Yavaş Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu Seçim öncesi yapılan ziyaretler seçim sonrasında da kazanan isimler açısından devam ediyor. Bu kapsamda ABB seçimini bir kez daha kazanan Mansur Yavaş kendisine destek veren bölge ve isimlerle bir araya gelmeyi sürdürüyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası Ankara Büyükşehir Belediyesi sokak köpekleri merkezi şikayet hattı telefon numarası Ankara'daki başıboş sokak köpekleri ile ilgili olarak tartışmalar hız kesmeden devam ediyor. Tartışmaların devam ettiği dönemde kentteki başıboş sokak köpeği sayısı da açıklandı. Açıklanan rakamların ardından gözler sokak köpekleri merkezi olarak da bilinen toplatma merkezlerinin iletişim numaralarına çevrildi.
Ankara'da ne kadar başıboş köpeğin olduğu belli oldu! Ankara'da ne kadar başıboş köpeğin olduğu belli oldu! Özellikle son aylarda ülkenin farklı yerlerinden başıboş köpek saldırısı haberi gelmiş, bazı saldırılar ölümle sonuçlanmıştı. Bu konu hakkında vatandaşlardan tepki üstüne tepki gelirken durumun ciddiyetini gözler önüne seren bir bilgi daha ortaya çıktı.
Pursaklar Belediyesi Hanım Evinde Hıdırellez coşkusu yaşandı Pursaklar Belediyesi Hanım Evinde Hıdırellez coşkusu yaşandı Geniş bir coğrafyada baharın gelişini müjdeleyen bir gün olarak kutlanan Hıdırellez Bayramı ülke genelinde bir çok etkinliğe neden oluyor. Pursaklar'da da bu nedenle bir araya gelen kadınlar birlikte eğlenceli anlar yaşadılar.
İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti İlkokul öğrencileri ödevleri için Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu'nu ziyaret etti Ayaş ilçesinde eğitim gören ilkokul 3. sınıf öğrencileri hayat bilgisi derslerinde verilen ödevleri yapmak için Ayaş Belediyesine gitti. Başkan Demircioğlu, yanına gelen öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.
Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu perdelerini çocuklar için açtı Keçiören Belediyesi bünyesinde kurulan Keçiören Belediyesi Şehir Tiyatrosu, çocuklar için perdelerini açtı. İlginin yoğun olduğu Şehir Tiyatrosu ile ilgili özellikle çocukların merak ettikleri artarken randevulu sistemin nasıl işlediği de belli oldu.
Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı Beypazarı Belediyesi ABB ekipleri ile ilçede ortak çalışma başlattı Ankara'nın Beypazarı ilçesinde son günlerde hummalı bir bakım ve temizlik çalışması yürütülüyor. Bahar ve yaz aylarında ilçe vatandaşlarının rahatça vakit geçirmesi için devam eden çalışmalara dair sık sık bilgilendirmeler yapılıyor.
Bilim Sincan ilçe gençlerini bilim ve teknoloji ile tanıştırmaya devam ediyor Bilim Sincan ilçe gençlerini bilim ve teknoloji ile tanıştırmaya devam ediyor Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen Bilim Sincan yeni yetenekleri keşfetmeye devam ediyor. Eğlenceli bir şekilde deneyler yapan gençler eğitmenleri eşliğinde çeşitli programlara katılıyor.
Ankara'nın da aralarında bulunduğu 19 ilde Sibergöz-38 operasyonu düzenlendi Ankara'nın da aralarında bulunduğu 19 ilde Sibergöz-38 operasyonu düzenlendi Yurt geneline eş zamanlı gerçekleşen dolandırıcılık operasyonları olumlu sonuçlanmaya devam ediyor. Son yapılan operasyonda onlarca şüphelinin yakalandığı bildirildi.
Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak! Polatlı'da açılan resim sergisi 7 Mayıs'a kadar açık kalacak! Polatlı Belediyesi Fırat Çakıroğlu Gençlik Merkezi'nde Orta Anadolu’nun bozkır yaşamını tablolarını yansıtan Satı Balçık'ın eserlerinin yer aldığı sergi açıldı.
Ankara Çubuk'ta turşu üreticileri ve çiftçiler yağmur ve şükür duası yaptı! Ankara Çubuk'ta turşu üreticileri ve çiftçiler yağmur ve şükür duası yaptı! Bugün Ankara'nın Çubuk ilçesinde turşucular ve çiftçiler yıl içinde yaşanan kuraklık ile son günlerde etkili olan sağanak nedeniyle yağmur duasına çıktı.