Keçiören Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor Keçiören Belediyesi kurban satış alanı başvurularını almaya devam ediyor Ramazan Bayramı'nın sona ermesi ile beraber İslam alemi Kurban Bayramı için geri sayıma başladı. Kurban satışı yapacak olan vatandaşlar için ise belediyeler tarafından satış alanı başvuruları yavaş yavaş alınmaya başladı. Keçiören Belediyesi konuyla ilgili olarak duyuruya yer verirken başvuruların açıldığını belirtti.
Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı Güdül Belediyesi İnönü mağaralarında yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı Gün içerisinde Güdül'ün farklı noktalarında belediye ekipleri tarafından bir takım bakım ve onarım uygulamaları gerçekleştiriliyor. Bu bağlamda yapılan çalışmalara dair yeni bilgilendirmeler gelmeye devam ediyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere dokuzuncu kez 2000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi! Ankara Büyükşehir Belediyesi emeklilere dokuzuncu kez 2000 TL destek ödemesi gerçekleştirdi! Ekonomik sıkıntıların devam ettiği dönemde belediyelerin vatandaşa olan destekleri devam ediyor. Ankara'da vatandaşlara sosyo-ekonomik destek veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, emeklilere yaptığı 20 bin TL'lik ödeme programının dokuzuncusunu gerçekleştirdi.
Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek Başkentte birbirinden farklı konser programlarına ev sahipliği yapılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Ebru Yaşar'ın kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Ebru Yaşar konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başlarken detayları okurlarımız için derledik.
Ankara Büyükşehir Belediyesi Zafer Meydanı çalışmalarında sona yaklaştı Ankara Büyükşehir Belediyesi Zafer Meydanı çalışmalarında sona yaklaştı Ankara Büyükşehir Belediyesinin kente yatırımları devam ediyor. Yeni yatırımlar bir bir duyurulmaya devam ederken kentteki Zafer Meydanı çalışmalarında da sona gelindiği ifade edildi.
Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş yağmur ve şükür duasına katıldı Ankara'da geçtiğimiz haftalarda yurdun farklı yerlerinde kuraklık endişesi ve yağışsızlıktan dolayı yağmur duası yapılmıştı. Sorunlarının çözülmesi için kalabalık halinde dualar eden vatandaşlar yağışlar sonrasında ise şükür duası yapmaya başladı.
Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri Yenimahalle Belediyesi açık adresi nedir? Yenimahalle Belediyesi irtibat bilgileri Ankara'nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden Yenimahalle, pek çok vatandaşın gün içinde uğradığı yer oluyor. Çok fazla insanın gelip gittiği belediyenin adresi ve bilgi almak için aranabilecek telefon adresleri ayrı bir öneme sahip oluyor.
Sincan Belediyesi Manga konseri düzenleyecek! Sincan Belediyesi Manga konseri düzenleyecek! Başkent Ankara'da açıklanan konser takvimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Son günlerde birbirinden farklı ilçelerde düzenlenen konser programlarını gündemine alan Sincan Belediyesinden de ikinci bir duyuru geldi. Sincan Belediyesi, ünlü rock müzik grubu Manga'yı ilçede ağırlayacağını duyurarak konser detaylarını da açıkladı.
Çankaya Evleri yıl sonu sergileri vatandaşların ziyaretine açıldı Çankaya Evleri yıl sonu sergileri vatandaşların ziyaretine açıldı Çankaya Belediyesi her yaştan insanın sosyal anlamda kendini geliştirmesi adına kurslar düzenleniyor. Kurslarda hem sosyalleşip hem de yeni hobiler kazanan vatandaşlar ortaya güzel ürünler koyuyor.
Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı Ankara'da kan donduran kaza! Otomobil kamyona ok gibi saplandı Yenimahalle ilçesinde gece saatlerinde yaşanan kaza akıllara durgunluk getirdi. Park halindeki bir kamyona arkadan sert bir şekilde çarpan otomobilin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.
Mamak Belediyesi sosyal hizmetler için çalışmalara başlıyor Mamak Belediyesi sosyal hizmetler için çalışmalara başlıyor Mamak Belediyesinde yeni dönem için önemli adımlar atılacağı sinyalleri verildi. Yapılan son meclis toplantısında belediyenin atacağı sosyal belediyecilik adımlarına dikkat çekildi.
Kalecik Belediyesi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri için uyardı Kalecik Belediyesi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri için uyardı 1 Mayıs 2024 tarihi itibari ile emlak vergisi ödemeleri başlarken Kalecik Belediyesi Emlak, Çevre-Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi birinci taksit ödemeleri için tapu sahiplerini uyardı.