Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Hıdırellez etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi Keçiören Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Hıdırellez etkinlikleri coşkuyla gerçekleştirildi Baharın gelişini kutlamak amacıyla organize edilen Hıdırellez etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Keçiören'de de vatandaşların bir arada sosyalleşmesi ve aralarındaki bağın kuvvetlenmesi adına hazırlanan etkinliklere yoğun bir katılım sağlandı.
Ankara'da FETÖ firarisi 15 kişi yakalandı Ankara'da FETÖ firarisi 15 kişi yakalandı Başkent Ankara'da asayiş çalışmaları devam ediyor. Kentte pek çok operasyona imza atılırken bu kez FETÖ firarisi olduğu tespit edilen 15 kişinin yakalandığı ifade edildi.
Ankara'da 15 FETÖ firarisinin gözaltına alındığı bildirildi Ankara'da 15 FETÖ firarisinin gözaltına alındığı bildirildi Yurt içinde ve yurt dışında terör örgütleri ile yoğun bir mücadele sürüyor. Sınır hattının gerisinde ve ilerisinde yapılan askeri operasyonlara ek olarak yerleşim yerlerinde de benzer operasyonlar yapılıyor.
Pursaklar Belediyesi Çubuk'tan öğrencileri Endemik Vadi'de misafir etti Pursaklar Belediyesi Çubuk'tan öğrencileri Endemik Vadi'de misafir etti İlçenin çok gidilen gezi noktalarından birisi haline gelen Endemik Vadi farklı ilçelerdeki gençlerinde ilgisini çekiyor. Bu kapsamda Ankara'nın çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler buraya gelerek çeşitli aktivitelere katılıyor.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu! Yenimahalle Belediyesi ücretsiz olarak Türkiye'nin en büyük KPSS Kampını düzenleyeceklerini duyurdu! Memur olmak isteyenlerin girmek için beklediği KPSS sınavı kapsamına az bir zaman kala Yenimahalle'de adaylara önemli bir fırsat tanındı. Adayların son bir defa konularını tekrar etme fırsatı yakalayacağı bir kamp hazırlandığı açıklandı.
Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu Mülk sahibi olanları ilgilendiren emlak vergisi ile ilgili merak edilenler mayıs ile beraber araştırma konusu oldu. Emlak vergisi ödeme tarihleri hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin sorgulamaları devam ederken Etimesgut Belediyesine ödeme yapması gereken vatandaşlar için ödeme kanallarını derledik.
Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Ebru Yaşar konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'da konser duyuruları yapılmaya devam ederken takvimle ilgili bilgiler de sorgulanan konular arasında yer alıyor. Ankaralılar son olarak Ebru Yaşar konserinin duyurulması ile beraber araştırmalarına başlarken Haberankara.com okurları için merak edilenleri derledik.
Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı Ankara metrosunda bir şahıs raylara düşerek ağır yaralandı Ankara metrosunda zaman zaman ulaşım aksaklıkları meydana gelebiliyor. Son dönemde artan intihar girişimlerinin ardından metronun güvenliği ile ilgili pek çok soru işareti doğarken bugün bir kişinin raylara düşerek ağır yaralandığı öğrenildi.
Ankara minikler polis ekiplerinden trafik kurallarını öğrendi Ankara minikler polis ekiplerinden trafik kurallarını öğrendi Başkentte küçük yaştaki bireylere keyifli anlar yaşatan bir organizasyon gerçekleştirildi. 3-5 yaş grubundaki çocukların trafik kuralları konusunda bilinçlenmeleri sağlandı.
Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara Manga konseri ne zaman, nerede, ücretli mi? Ankara'daki konser programları büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Ankara'da düzenlenen konserler vatandaşların gündeminde yer alırken Manga konserinin duyurulması ile beraber detaylar da merak edildi.
Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği Beypazarı Belediyesi Yaza Merhaba şenliği düzenliyor! Melek Mosso Konseri ve Uçurtma Şenliği Yaz aylarının gelişini kutlamak ve beraber güzel bir anı yaşamak için organizasyon hazırlayan ilçeler arasında Beypazarı da girdi. Beypazarı Belediyesi vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.
Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi Mamak ilçesinde yeni yönetim dönemi sürüyor. İlçe meclisine gelen teklif ve öneriler değerlendirilirken oy birliği ile Mamak için karar alınıyor.