Polatlı Belediyesi açık adresi nedir? Polatlı belediyesi telefon numarası Polatlı Belediyesi açık adresi nedir? Polatlı belediyesi telefon numarası Ankara genelinde vatandaşlar bulundukları ilçenin belediyesine ya da farklı belediyelere çeşitli nedenlerden dolayı gidiyor. Bu nedenle ilk defa bir yere gidecek kişi için o yerin adresini öğrenmek önem taşıyor. Eğer Polatlı Belediyesi'ne gidecekseniz adres bilgilerini haberimizin detayından öğrenebilirsiniz.
MGM yurtta hava durumu verilerini paylaştı! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor MGM yurtta hava durumu verilerini paylaştı! Ankara'da gök gürültülü sağanak bekleniyor MGM tarafından yapılan hava durumu değerlendirmeleri takip ediliyor. MGM'nin hava durumu değerlendirmeleri vatandaşların da yakın takibinde yer alırken son değerlendirmelere göre hava sıcaklığının batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, doğu kesimlerde ise 3 ila 5 derece artacağı tahmin edildi.
Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı Elmadağ Belediyesi Gençlik ve Güven seminerine ev sahipliği yaptı Ülkemizin kanayan yaralarından birisi olan terör konusunda ülke genelinde vatandaşları bilinçlendirme ve eğitme çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda emniyet birimlerinin seminer verdiği yerlerden birisi Elmadağ Belediyesi oldu.
Siyasette Yenilik Ödülü Başkent Ankara'ya verildi! Siyasette Yenilik Ödülü Başkent Ankara'ya verildi! Merkezi Viyana’da bulunan Siyasette Yenilik Enstitü’sünün demokrasi alanındaki “Siyasette Yenilik” ödülüne bu yıl Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Ankara Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin layık görüldü. Ödülle ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bilgiler verildi.
Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı Keçiören Belediyesi emlak çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ödeme kanallarını açıkladı Emlak, çevre temizlik ve ilan - reklam vergilerinin ödeme tarihlerinin gelmesi ile beraber vatandaşlar da ödeme yapacakları kanallarını sorgulamaya başladı. Keçiören Beleidyesi de vergi ödemelerinde kolaylık sunacağını ifade ederken detayları da duyurdu.
Ortaöğretim öğrencileri Ankara'nın tarihi yerlerini gezdi Ortaöğretim öğrencileri Ankara'nın tarihi yerlerini gezdi Vakıflar Genel Müdürlüğü genç kuşakları yaşadıkları yerlerdeki önemli tarihi mekan ve eserlerle buluşturmak için harekete geçti. Bu kapsamda Ankara'da 100 öğrenci için bir program gerçekleştirildi.
Mamak Belediyesi seyyar satıcılara usulsüz müdahale edildiğine ilişkin iddiaları yalanladı Mamak Belediyesi seyyar satıcılara usulsüz müdahale edildiğine ilişkin iddiaları yalanladı Bugün bazı sosyal medya hesapları üzerinden Mamak Belediyesi Zabıta ekiplerinin usulsüz şekilde seyyar satıcılara müdahale ettiği iddiaları gündeme geldi. İddiaların hemen ardından Mamak Belediyesinden konuya ilişkin basın açıklaması geldi.
Çankaya Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Çankaya Belediyesi emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme kanallarını açıkladı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri mayıs ayı ile beraber gündeme geldi. Mayıs ayında yapılması gereken vergi ödemesine ilişkin belediyelerden açıklama gelmeye devam ederken Çankaya Belediyesi de bir hatırlatmada bulundu.
Mansur Yavaş'tan Adem Ceylan'a iade-i ziyaret Mansur Yavaş'tan Adem Ceylan'a iade-i ziyaret ABB Başkanı Yavaş seçim sonrasında Ankara'nın ilçelerini gezerek kendisine yönelik gelen tebrik ve destek temennilerine karşılık veriyor. Bu kapsamda Başkan Mansur Yavaş'ın son durağı Çamlıdere oldu.
Mamak Belediyesi vergi mükellefleri için uyarı mesajı yayınladı Mamak Belediyesi vergi mükellefleri için uyarı mesajı yayınladı Belediyeler il ya da ilçelerde gerekli hizmetleri gerçekleştirmesi ile bilinmesine ek olarak bir çok ödeme ve yasal işlemin gerçekleştirildiği yerler olarak da biliniyor. Vatandaşlar belirtilen tarih aralığında yasal sorumluluk kapsamında borçlarını ödüyor.
ABB Ulus Zafer Anıtı Sergisinin açılışını gerçekleştirdi ABB Ulus Zafer Anıtı Sergisinin açılışını gerçekleştirdi Ankara denilince akıllara gelen ilk akla gelen eserlerden olan Ulus Zafer Anıtı ile ilgili Ankara'da önemli bir sergi açılışı gerçekleştirildi. Gezici müze olarak adlandırılan bu sergide anıtın yapılışından tanık olduğu önemli olaylara kadar pek çok bilgiye yer verildi.
Güdül Belediyesi Işın Karaca konseri ile Yaza Merhaba diyecek Güdül Belediyesi Işın Karaca konseri ile Yaza Merhaba diyecek Ankara ilçelerinde peş peşe yazın gelişini kutlamak amacıyla konserler düzenleniyor. Düzenlenen konserlerde sevilen şarkıcılar vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.