Ankara'nın Bala Beypazarı Çubuk Altındağ ilçesinde yaşayanlar! 10 Mayıs tarihi ile duyuru yapıldı Ankara'nın Bala Beypazarı Çubuk Altındağ ilçesinde yaşayanlar! 10 Mayıs tarihi ile duyuru yapıldı Ankara'da yaşayan vatandaşları bilgilendirmek üzere çeşitli duyurular yapılmaya devam ediyor. Kentte yaşayan bireylerin herhangi bir olumsuzluk yaşaması için bu kez Bala, Beypazarı, Çubuk ve Altındağ ilçelerinde yaşayanları ilgilendiren bi uyarı yapıldı.
Sincan Park'ta açılış öncesi son incelemeler sürüyor Sincan Park'ta açılış öncesi son incelemeler sürüyor Sincan Belediyesi'nin son zamanlardaki en büyük yatırımlarından olan Sincan Park 18 Mayısta ilçe halkının kullanımına sunulacak. İçerisinde pek çok sosyal aktivite alanı barındıran Park Manga konseri ile hizmet vermeye başlayacak.
Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi Altındağ Belediyesi Peçenek Mesire Alanının açılacağı müjdesini verdi Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, mesaisine yoğun bir tempoda devam ediyor. Altındağ'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için çeşitli adımlar atılırken Peçenek Mesire Alanının açılışı için beklenen açıklama geldi.
Çamlıdere Belediyesi açık adresi nedir? Çamlıdere Belediyesi telefon numarası Çamlıdere Belediyesi açık adresi nedir? Çamlıdere Belediyesi telefon numarası Ankara'nın çevre ilçelerinden olan Çamlıdere şehir merkezine yaklaşık 100 km uzaklıkta bulunuyor. Doğal güzellikleri ve yeşil bir yapısı ile ünlenen Çamlıdere'de Belediye en çok ziyaret edilen kamu kuruluşları arasında yer alıyor.
Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi ücretsiz sünnet şenliği için başvurularını almaya devam ediyor Yenimahalle Belediyesi, ilçede ikamet eden dar gelirliler için çeşitli yardım programlarına imza atmaya devam ediyor. Her yıl ücretsiz sünnet şenlikleri düzenleyen Yenimahalle Belediyesi, bul yıl başvuruları alacağı tarihi duyurdu.
Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı Şereflikoçhisar Belediyesi görüntü kirliliği oluşturan evlerin yıkımına başladı İlçelerin sosyal hizmet konusunda hizmet görmesi kadar çevre düzenlemesi konusunda aldığı hizmetlerde büyük önem taşıyor. Bu nedenle dönem dönem yerleşim yerlerinde bulunan fakat kullanılmayan yapılar yıkılıyor.
Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine model uçak yapma eğitimi veriyor Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerine eğitici kurslar vermeye devam ediyor Keçiören ilçesindeki huzurevlerinde misafir edilen yaşlıların sosyalleşmesine büyük önem veriliyor. Bu kapsamda Keçiören Belediyesi tarafından yaşlılara model uçak yapma eğitimi verildiği öğrenildi.
Ankara'da 50 milyon TL değerinde tarihi eser ele geçirildi! Ankara'da 50 milyon TL değerinde tarihi eser ele geçirildi! Yasadışı yollarla ele geçirdiği tarihi eserlerin ticaretini yapmak isteyen istedikleri amaca ulaşamadı. Yapılan operasyonda milyonlarca lira değerindeki eserler ekipler tarafından kurtarıldı.
İçişleri Bakanlığı Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde üst düzey bazı isimlerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı İçişleri Bakanlığı Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde üst düzey bazı isimlerin görevden uzaklaştırıldığını açıkladı İçişleri Bakanlığı tarafından Ankara için önemli bir karar alındığı duyuruldu. Söz konusu kararın il emniyet teşkilatına yönelik olduğu öğrenildi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin TÜBİTAK Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirdi Ülke genelinde genç nesilleri bilim ve teknoloji fuarları ile bir araya getirme çalışmaları sürüyor. Çocuk yaştaki bireylerden geleceğin önemli yeteneklerini bulma adına TÜBİTAK tarafından yurt genelinde fuarlar düzenlenmeye devam ediliyor.
Ankara Sincan'da saman balyaları küle döndü Ankara Sincan'da saman balyaları küle döndü Başkent Ankara'da çeşitli asayiş haberleri gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara'da yaşanan olaylar basına yansımaya devam ederken son olarak Sincan ilçesinde çıkan yangında saman balyalarının küle döndüğü öğrenildi.
Ankara Valiliği toz taşınımı uyarısı yaptı! Ankara Valiliği toz taşınımı uyarısı yaptı! Sıcak günlerin ardından şiddetli yağışlar ile karşı karşıya kalan başkentliler için Ankara Valiliği üst üste uyarı açıklamaları yapmıştı. Son günlerde biraz daha normal seyreden hava sıcaklıkları için şimdi de toz uyarısı geldi.